Biricik Annenize Penelope`den `Doğal Uyku` Hediye Edin!

Alışveriş Alışveriş Biricik Annenize Penelope`den `Doğal Uyku` Hediye Edin!

Tarihler: 12 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2008 Perşembe

Firma: PENELOPE

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2008 ~ May 15, 2008
“Benim annem çok değerli, uykusu da öyle…”
BİRİCİK ANNENİZE PENELOPE’DEN ‘DOĞAL UYKU’ HEDİYE EDİN!

“Anneler Günü”nde annenize dünyanın en doğal ve en yumuşak uykusunu hediye etmeye ne dersiniz? PENELOPE’den Slim Gold kaz tüyü yorgan ile anneniz, tatlı rüyalarla süslü güzel bir uyku uyusun.

Bir anda hayattaki en değerli varlığı haline geldiniz. Minicik bedeninizi bütün şefkatiyle yumuşacık sardı. Size verdiği yaşam sizin için nasılsa; kollarında, kokusunu hissederek uyuduğunuz o ilk an da, onun için öyle paha biçilmez bir hediyeydi. Anne sıcaklığında, anne doğallığında ve anne yumuşaklığında bir uyku… Annenize güzel rüyalar görebileceği tatlı bir uykuyu hediye etme sırası şimdi sizde. Bunun için, PENELOPE’nin annenize özel Slim Gold kaz tüyü yorganı ile en değerli varlığınız olan annenizin uykusuna değer katın.

Dünyanın en doğal dolgu maddesi olan kaz tüyünün özellikleri PENELOPE Slim Gold yorganda hayat buluyor. İlkbahar ve sonbahar aylarına özel olarak üretilen PENELOPE Slim Gold kaz tüyü yorganın en ayırt edici özelliği ise, son derece hafif ve yumuşak olması. PENELOPE Slim Gold yorgan, annenizin sabah uyandığında ağır bir yorganla boğuşarak değil, sakin, yumuşak ve huzurlu geçirdiği bir geceyi geride bırakmasını sağlıyor. PENELOPE, Slim Gold kaz tüyü yorgan ile bahar aylarının yavaş yavaş sona erip, annenizin inceden ürperdiği sıcak yaz gecelerine adım attığımız bu günler için ideal bir hediye seçeneği sunuyor.

Ülkemizdeki uyku kültürüne öncülük eden MAYA TEKSTİL’in ünlü markası PENELOPE’nin Slim Gold yorganlarında dünyanın en kaliteli Macar kazlarının tüyleri kullanılıyor. Kaz tüyünün doğal yapısı; soğuk kış gecelerinde olduğu kadar, baharda ve sıcak yaz gecelerinde dahi vücut ısısını dengeliyor. Kaz tüyü, gece boyu yaşanan sıcaklık değişimlerine karşı vücudu koruyor, nemi ayarlıyor ve uyku için ideal bir atmosfer oluşturuyor. “Hydroscopic” özelliği ile vücut nefes alırken, ısıyı tutma özelliği, vücudun bir taraftan ısınırken diğer taraftan da terlemesinin önüne geçiyor. Slim Gold yorganın antialerjik ve hijyenik özelliği, MAYA TEKSTİL’in geçtiğimiz günlerde üyeliğini gerçekleştirdiği EDFA ile de tescillendi. Dünyanın en ileri teknolojilerinin kullanıldığı tesislerde, pek çok defa yıkamadan geçirilerek yağ, toz ve bakterilerden arındırılan kaz tüyü ürünler, bu anlamıyla mite (toz akarı) barındırmıyor. Yüzde yüz pamuklu tüy geçirmez ithal kılıflı PENELOPE Slim Gold yorgan, uygun fiyat avantajı ile de tercih ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT