Bosch`tan Her Zevke ve Kullanım Alışkanlığına Özel Ankastre Siyah Sert Cam Ocaklar

Alışveriş Alışveriş Bosch`tan Her Zevke ve Kullanım Alışkanlığına Özel Ankastre Siyah Sert Cam Ocaklar

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Bosch Ev Aletleri, yepyeni dört ankastre siyah sert cam ocağı ile mutfaklarına ankastre şıklığını ve pratikliğini taşımak isteyenlere, çok özel seçenekler sunuyor. Bosch ankastre ocaklar ile ister çekirdek ister kalabalık aile, her ihtiyaca ve zevke özel çözümler mutfaklara geliyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, her kullanım alışkanlığının gerektirdiği ihtiyaçlara ve zevke özel yeni ankastre siyah sert cam ocaklarını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Yeni seride, farklı büyüklük ve özellikleri ile her beklentiye cevap verebilen; PPH616B21E, PPQ716B21E, PPS816M91E ve PPQ716B11E olmak üzere dört farklı model ocak bulunuyor. Bosch’un genel tasarım ilkeleri doğrultusunda üretilen her bir model de her göze özel köşeli dökme demir ocak ızgarasına sahip.

Kullanıcının tercihine göre tezgaha sıfır monte edilebilme özelliği ile standart ocaklardan ayrılıyor ve günümüzde bir yaşam alanına dönüşen mutfağın elegan görüntüsünü destekliyor. Tezgah üzerinde kesintisiz, şık bir görüntü sağlayan gazlı ocak, aynı zamanda çok fonksiyonlu fırınla da mükemmel bir uyum sergiliyor. Genelde iki parça olan ocak ızgaralarını boyutları ve ağırlıkları nedeniyle temizlemek zorken, Bosch ankastre siyah sert cam ocaklar her ocak gözü için tek olan dökme demir ızgaralarıyla temizlik sırasında kullanıcının işini de son derece kolaylaştırıyor.

Çekirdek aileler için: PPH616B21E
Bosch PPH616B21E model ankastre siyah sert cam ocak 60 cm genişliği ile özellikle kalabalık olmayan, çekirdek aileler için son derece ideal. Mutfaklarına Bosch ankastre tasarımının şıklığını taşımak isteyenlerin tercihi oluyor. Kendinden kumandalı gazlı ankastre ocağın peşin fiyatı ise 1.288,00 TL.

“60 cm bana küçük” diyenlere: PPQ716B21E
Bosch PPQ716B21E model ankastre siyah sert cam ocak, 60 cm ve dört göz ocak tasarımının kendisine yetmeyeceğini düşünenler için ideal. 70 cm kendinden kumandalı bu model, hem 5 gözü gazlı hem de 4 kW ile çok güçlü WOK ocak gözü ile çok ayrıcalıklı. Düğmeden otomatik ateşleme özelliğine sahip ve gaz emniyet sistemi ile çok güvenli. Peşin fiyatı: 1.596,00 TL.

Kalabalık ailelerin tercihi: PPS816M91E
“Ama ben devamlı büyük tencereler ile yemek pişiriyorum. Geniş bir ailem var” diyorsanız, Bosch PPS816M91E tam size göre. Özellikle evinde sıkça davet sofraları hazırlayanlar için de çok ideal. Çünkü, aynı anda WOK gözünde et sotelenip, diğer tarafta sebzeler haşlanırken, bir gözde de çorba pişirilebiliyor.

75 cm genişliğinde bir güçlü, iki normal, bir ekonomik ve bir de WOK olmak üzere tam 5 gözü gazlı ocak, gaz emniyet sistemi ve çocuk emniyet tuşu ile çocuklu ve kalabalık aileler için oldukça güvenli. Peşin fiyatı: 1.788,00 TL

Tasarımı ince, gücü yerinde: PPQ716B11E
Bosch PPQ716B11E model ankastre siyah sert cam ocak ise 70 cm genişliğinde. 4 kW ile son derece güçlü WOK gözü ortada bulunuyor. Ocak ızgaraları da daha ince bir tasarıma sahip. Diğerine göre daha narin ve zarif bir tasarım olarak öne çıkan bu model de düğmeden otomatik ateşleme ve gaz emniyet sistemi ile çok ayrıcalıklı ve güvenli. Peşin fiyatı: 1.296,00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT