Bu Ayakkabılar Stres Atıyor!

Alışveriş Alışveriş Bu Ayakkabılar Stres Atıyor!

Tarihler: 27 Şubat 2006 Pazartesi ~ 05 Mart 2006 Pazar

Firma: Flo Mağazaları

Adres: Metrocity Alışveriş Merkezi, Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: (0212) 344 01 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 27, 2006 ~ Mar 5, 2006
BU AYAKKABILAR “STRES ATIYOR” FLO; FONKSİYONELLİĞE YATIRIM YAPIYOR..
TEKNOLOJİ, AYAKKABI SEKTÖRÜNÜ DE ETKİSİ ALTINA ALDI. AYAKKABI ALIŞVERİŞ MERKEZİ FLO, ANTISTATIC FLEXALL AYAKKABILARI HAYATIMIZA SOKUYOR. FLO; VÜCUTTAKİ KİNETİK ENERJİYİ DIŞARI ATAN ÖZEL TABAN SİSTEMİ İLE TAM BİR “TEKNOLOJİK AYAKKABI” SUNUYOR.

Ayakkabı Alışveriş Merkezi Flo’da bu kış, ayak sağlığı ve rahatlığını ön plana çıkaran ayakkabı modelleri ön planda. Vücutta biriken kinetik enerjiyi dışarı aktaran Antistatic tabanlı ayakkabılar Flo’nun bu sezon yenilikleri arasında öne çıkıyor.. Halk dilinde “Stres atan ayakkabılar” olarak bilinen Antistatic tabanlı Flexall ayakkabılar, dengeli basış özelliği ve rahatlığı ile de iddialı modeller arasında yer alıyor.

Gündelik yaşamda standart koşullarda vücutta oluşan statik elektriği taban kısmına yerleştirilen kontrollü antistatik deşarj ünitesi sayesinde toprağa doğal yolla ileten bu ayakkabılar çağın en önemli buluşları arasında yer alıyor. Antistatik olarak adlandırılan bu ayakkabı, temel olarak iletken etiket, iletken ara bağlantı parçası ve kontollü antistatik deşarz ünitesinden oluşuyor. Bu buluş, gündelik yaşam koşullarında oluşan statik elektriğin vücuttan doğal yolla akmasını sağlayan bir ayakkabı tabanı üreterek özellikle stres başta olmak üzere pek çok rahatsızlık için yardımcı oluyor.

Flo’da Comfort modeller ayaklara konfor getirirken, casual modellerse özgürlüğüne düşkün olanlar için hazırlanmış. Pierre Cardin, Azelia, Carmen, Stonefly, Nike, Puma, Dockers, Skechers, Camel Active, Lumberjack, Flexall, Oxide, Rom, Fluchos, Lorenzi, Stonefly, Yellow Cab, Panama Jack gibi dünyaca ünlü markaların ayakkabı modellerini bir arada bulabileceğiniz Flo mağazaları. Perakende sektöründe fonksiyonelliğe yatırım yaparak yeni bir akımın öncülüğünü yapıyor.
www.flo.com.tr

FLEXALL ANTISTATIC
Gündelik yaşamda, standart koşullarda vücutta oluşan statik elektriği, Plastik esaslı yalıtkan ayakkabılar, taban kısmına yerleştirilen , buluş konusu kontrollü antistatik deşarj ünitesi sayesinde doğal yolla toprağa iletebilmektedir. Antistatik olarak adlandırılan bu ayakkabı temel olarak iletken etiket, iletken ara bağlantı parçası ve kontrollü antistatik deşarj ünitesinden oluşmaktadır. Bu buluş , gündelik yaşamın koşullarında oluşan statik elektriğin, vücuttan doğal yolla akmasını sağlayan bir ayakkabı tabanı ile ilgilidir. İnsan vücudu üzerinde çeşitli nedenlerle statik elektrik birikmektedir. Bunun büyük bir kısmını, plastik esaslı ayakkabı tabanlarının hali ve benzeri zeminlerle olan sürtünmesi sonucu statik enerji oluşmaktadır. Biriken bu elektrik yüklerinin topraklanmaması sonucu insanlarda önemli rahatsızlıklar meydana gelebilmektedir. Özellikle stress... Vücutta oluşan statik elektrik yükleri, üst tabanda bulunan iletken etiket üzerinden orta tabanda bulunan ve iletken etikete temas eden iletken ara bağlantı parçasına iletilir. İletken ara bağlantı, dikdörtgen levha kısmının kontrollü antistatik deşarj ünitesinin prinç üst tabanına ve iletken tele temas etmektedir. Bu sayede iletken tel , vücuttan gelen statik elektrik yüklerini kontrollü antistatik deşarj ünitesi içinde bulunan diyottan geçirerek toprağa iletebilmektedir. Bu durumda vücuttan gelen statik elektrik yüklerinin kontrollü antistatik deşarj ünitesinin alt tabanına ulaşmasına izin vermekte fakat zeminden herhangi bir sebeble kontrollü antistatik deşarj ünitesine gelebilen elektriğin , vücuttan ulaşmasına engel olarak bir sigorta görevi üstlenmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT