Bu Bahar Hem Şık Olun Hem de Rahat

Alışveriş Alışveriş Bu Bahar Hem Şık Olun Hem de Rahat

Tarihler: 12 Mayıs 2011 Perşembe ~ 12 Haziran 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2011 ~ Haz 12, 2011

Tchibo, yeni teması “Romantik Bahar”daki ürünlerle baharın ışıltısını kıyafetlere yansıtıyor. Şık ve rahat giysilerle baharın tadını çıkarmanın tam zamanı!

Modaya uygun elbiselerden şık, sade tişört ve pantolonlara kadar pek çok ürün, baharın tazeliğini stillere yansıtan Tchibo’nun yeni teması “Romantik Bahar” ile 16 Mayıs Pazartesi’den itibaren www.tchibo.com.tr online alışveriş noktasında; 18 Mayıs Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo mağazalarında satışa sunuluyor.

Her beden ölçüsüne uygun ürünlerin bulunabileceği, romantik ve göz alıcı bir koleksiyon sunan Tchibo’nun yeni temasında; kot etek, bluz, babet, deri mont, tunik, kot ceket, tişört, kot pantolon, kot elbise, çanta, deri kemer, şal, kot etek, uzun etek, elbise, sandalet, yazlık kazak, yazlık mont, tayt, çorap seti ve iç çamaşırı takımları bahar çoşkusunu yaşayanları bekliyor. Yeni temada fiyatlar, 19,95 TL’den başlıyor.

“Romantik Bahar” Temasından Bazı Ürünler
Kot Babet: Taban çevresi hasır örgü ile çevrilmiş olan kot babet, fiyonk ve biyeleri ile spor şıklık sunuyor. Mavi üzeri çiçek desenli babet, 37-38-39-40 numara seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 39,95 TL.
Çanta: Deri görünümlü çanta, iki farklı kullanım imkanı sunuyor. Ön yüzeyinde iki adet fermuarlı, arka yüzeyinde bir adet fermuarlı cebi bulunan çantanın fiyatı, 54,95 TL.
Şal: Püsküllü ve altın rengi boncuklu şal, mavi-beyaz-pembe-kırmızı üzeri çiçek desenli olarak sunuluyor. Fiyatı: 19,95 TL.
Yazlık Mont: Belden büzgülü yazlık montun katlanabilir kolları, düğme ile sabitlenebiliyor. Ayrılabilen kapüşona sahip mont, 36-38-40-42-44-46-48 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 79,95 TL.
Elbise: Derin V yakalı, geniş askılı, dar dikişli, fermuarlı, elbise, 36-38-40-42-44-46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 59,95 TL.
Kot Elbise: Saf Pamuk’tan üretilen mavi renkteki kot elbise, katlanabilir düğmeli kolları ve ayarlanabilir manşetleri ile şıklık sunuyor. Kemerli elbise, 36-38-40-42-44-46 beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 44,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT