Bu Çoraplarda Dikiş ve Bakteri Yok

Alışveriş Alışveriş Bu Çoraplarda Dikiş ve Bakteri Yok

Tarihler: 11 Eylül 2006 Pazartesi ~ 15 Eylül 2006 Cuma

Firma: Serfino

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2006 ~ Eyl 15, 2006
BU ÇORAPLARDA DİKİŞ VE BAKTERİ YOK

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞI ÇORAP KOLEKSİYONU İLE SERFİNO, OKULA HAZIR ! İÇ GİYİM VE ÇORAPTA SEAMLESS ÜRÜNLERİN TÜRKİYE’DEKİ ÖNCÜ MARKASI SERFİNO, OKUL ÇORAPLARINDA BİR İLKE DAHA İMZA ATTI. SERFİNO’NUN OKUL ÇORAPLARI KOLEKSİYONUNDA YER ALAN TÜM ÇORAPLAR ANTİBAKTERİYAL VE ANTİMİKROBİAL OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR. BİRİNCİ KALİTE PAMUKTAN ÜRETİLEN ÇORAPLAR TERLEME YAPMADIĞI İÇİN BAKTERİ ÜRETMİYOR VE AYAK KOKUSU DERDİNİ ORTADAN KALDIRIYOR.

Serfino koleksiyonunda yer alan tüm çoraplar dikişsiz olarak üretildiği için çocukların ayakları da tahriş olmuyor. Çoraplarda üretim sırasında uygulanan özel teknikler sayesinde çoraplar kaliteli ve sağlıklı ürün niteliğini taşıyor. Okul çorapları koleksiyonu, öğrencilerin formalarına uygun olan siyah, beyaz, lacivert, bordo ve gri renklerinde üretiliyor.

Kızlar için üretilen kalın ve ince külotlu çoraplara renk koruma özelliği katan sanitizet yıkama yapılıyor. Serfino çorapları antibakteriyel özelliği sayesinde ayaklarda bakteri ve koku oluşumunu engelliyor. Çocukların spor yaparken rahatlıkla kullanabilecekleri havlu çoraplar ise yüzde yüz pamuktan üretiliyor.

Tüm Serfino ürünleri insan sağlığına ve çevreye duyarlı, kansorejen madde içermeyen boya ve kimyasal maddeler kullanılarak üretiliyor. Okul serisi çocuk dizaltı çoraplarının fiyatı 5.10 YTL olup, külotlu çoraplar ise 9.50 YTL’den satışa sunuluyor.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT