Bu Kış Siyah Wrangler ile Hayat Buluyor

Alışveriş Alışveriş Bu Kış Siyah Wrangler ile Hayat Buluyor

Tarihler: 23 Eylül 2011 Cuma ~ 23 Ekim 2011 Pazar

Firma: Wrangler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2011 ~ Eki 23, 2011

Wrangler 2011 Sonbahar / Kış Koleksiyonunda Mark Your Territory konseptini detaylandırıyor: Dar, siyah jeanler’den, grunge tişörtlere ve dar kesimli yün ve deri ceketlere kadar bu sezon ilhamını kadınlardan alıyor.

Wrangler’ın modern kesimleri siyah denimi mükemmel bir kombinasyonla sunuyor: Feminenlik ve kalça ile bacakların cazibesi. Yeni dar kesim Jayne, Indiana Ink yıkaması ile seçim yapmayı kolaylaştırıyor. Üstünüze geçirebileceğiniz Graphite Dust kömür tonundaki Ayanna Shirtdress ya da Suzy Shirt ise tarzınızı tamamlıyor.

Ceketler ise ikonları geri getiriyor: Wrangler’ın streç denim ceketi Luca Jacket koyu totem Textured yıkaması ile akılları baştan alıyor. Kuzu derisi siyah Eden ya da motorsikletçilerden etkilenilerek tasarlanan Jess deri ceket hayatınıza farklılık getiriyor. Daha soğuk günler için kırmızı/siyah Liv ekose yün ceket vazgeçilmezler arasına giriyor.

Yün, Opal Grey rengindeki rahat kesim yarım kollu kazak Jess Open Knit gibi kazakların içine işliyor. Tişörtlerin güçlü, punk grafikleri ise ciddi renk derinlikleri ile dikkat çekiyor. Wrangler mükemmel ekose gömleği nasıl yapacağını çok iyi biliyor. Sezonun flanelleri grunge temasına kusursuz uyum sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT