Bu Yaz Tırnaklarda Okyanus Etkisi Hakim Olacak

Alışveriş Alışveriş Bu Yaz Tırnaklarda Okyanus Etkisi Hakim Olacak

Tarihler: 31 Mayıs 2012 Perşembe ~ 31 Temmuz 2012 Salı

Firma: Golden Rose

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2012 ~ Tem 31, 2012

2012 yaz modasının olmazsa olmaz renklerinden okyanus tonlarını tırnaklarınızda denemeye ve cesaretinizle herkesi etkilemeye hazır mısınız?

Tırnaklar bu yaz hiç olmadığı kadar renkli ve sıradışı… Daha önce tırnaklarınızda kullanmaya cesaret edemeyeceğiniz tüm renklerin trend olduğu 2012 yaz modasında, Golden Rose’un birbirinden göz alıcı okyanus renkleri tırnakları etkisi altına alacak.

Golden Rose Paris Summer Serisi, 2012 yaz sezonuna özel, bu yaz tırnaklardan eksik olmayacak pastel tonların hakim olduğu yepyeni bir seri. Bu yazın en çok ilgi çeken rengi olan Golden Rose Paris Summer 236 numaralı mint rengi ile sizin de tırnaklarınız modaya uyum sağlayacak.

Sezon renklerinin en soft tonlarının yer aldığı Golden Rose Paris Summer Serisi, kolay uygulama sağlayan özel fırçası ile iz bırakmadan sürme kolaylığı sağlamasıyla dikkat çekiyor. Golden Rose Paris Summer 234 numaralı deniz yeşili bu yazın vazgeçilmezleri arasında yerini şimdiden aldı.

Sıradışı renklerin tırnaklarda hüküm sürmeye başladığı yaz günlerinde, aklınıza ilk gelen turkuvaz mavisi rengini Golden Rose Paris Summer 204 numaralı rengi ile tırnaklarınıza uygulayarak şimdiden kendinizi sahillerde hissedeceksiniz.

Mavinin en güzel tonlarından bebek mavisi ile tırnaklarınızda okyanus esintisini hissedecek, her renk kıyafetinizle kombine edebileceksiniz. Tırnaklarınızda hep kalmasını isteyeceğiniz mavinin en can alıcı rengi ile çarpıcı tırnaklara sahip olacaksınız.

Türkiye’nin her yerindeki Golden Rose Kiosk ve Shop’larından, parfümerilerden satın alabileceğiniz Golden Rose Paris Summer Oje Serisi’nin fiyatı ise 2,25 TL.

Golden Rose’un tüm ürünlerini bir arada görebilmek ve daha fazla bilgi alabilmek için www.goldenrose.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT