Buğdayın En Iyi Hali Gözler Önünde

Alışveriş Alışveriş Buğdayın En Iyi Hali Gözler Önünde

Tarihler: 05 Aralık 2011 Pazartesi ~ 05 Şubat 2012 Pazar

Firma: Uno

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2011 ~ Şub 5, 2012

Buğdayın en iyi halini tüketicisiyle buluşturan UNO, ekmeklerinin ambalajını yeniliyor, ürünlerini yeni ambalajlarıyla gözler önüne seriyor…

Ambalajlı ve nitelikli ekmek sektörünün lideri UNO, ürünlerine ve markasına duyduğu güveni tasarladığı yeni ambalajlarıyla gösteriyor. Maksimum şeffaflıkta tasarlanan yeni ambalajlar sayesinde, tüketici, hem satın aldığı ürünü görebilmenin rahatlığını ve güvenini yaşıyor, hem de aradığı çeşidi kolaylıkla bulabiliyor.

İleri teknolojiye sahip tesislerde, sağlıklı ve hijyenik koşullarda, el değmeden üretilen ve lezzetli olduğu kadar ürünlerinin besleyiciliğiyle de ön plana çıkan UNO, yeni ambalajları ile buğdayın en iyi halini gözler önüne seriyor.

Siz Neyle Besleniyorsunuz?

Sektördeki 20 yıllık tecrübesiyle buğdayın en iyi halini birleştirerek sağlıklı, hijyenik ve lezzetli ekmekler üreten ve tüketicilerine farklı çeşitler sunan UNO, ürünleriyle sofralarda güvenle yer alıyor. Taptaze UNO ekmekleri, şeffaf olarak tasarlanan yeni ambalajları sayesinde tüketicinin ne ile beslendiğini görmesini sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT