Büyük Kampanya Mondi ile Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Büyük Kampanya Mondi ile Devam Ediyor

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Mondi

Telefon: Tüketici Hatı: 444 33 11

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
BÜYÜK KAMPANYA MONDİ İLE DEVAM EDİYOR
Mobilya sektöründe yenilenen yüzüyle başarılı bir grafik izleyen Mondi, yoğun ilgi gören yüzde 45’e varan indirimler ve kaçırılmayacak fırsatları sunduğu kampanyasını, yeni yılda da evlerini yenilemek isteyenlere sunuyor.

Kullanışlı ve modern tasarımlarının yanı sıra sürekli yenilediği ürün gamı ile mobilya sektöründe önemli bir yer edinen Mondi, yeni yılda sürdürdüğü büyük indirim kampanyası ile dikkat çekiyor. Mondi, farklı ürün gruplarına yönelik sunduğu yüzde 45’e varan indirim kampanyası ile evinde yeni yılda farklı bir atmosfer yaratmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Mondi’nin büyük indirim kampanyası dahilinde yataklar 90 YTL , bazalar 190 YTL , kanepeler 290 YTL, oturma grupları 890 YTL, başlayan fiyatlarla tüketici ile buluşuyor.

Mobilya sektöründe her bütçeye hitap eden ekonomik çözümleri ile farklılık yaratan Mondi’nin büyük indirim kampanyası 1 Ocak- 28 Şubat 2008 tarihine kadar geçerli olacak. Mondi, kampanya süresince Axess karta özel, peşin fiyatına vade farksız 12 veya vade farklı 24 taksit imkânı ile uygun ödeme koşulları da sağlıyor.

Mondi, evlenenler, evini yenileyenler ve yeni mobilya almak isteyenler için birbirinden şık modelleri ile Türkiye çapına yayılmış mağazalarında tüketicisi ile buluşuyor.
www.mondi.com.tr
Tüketici Hatı: 444 33 11


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT