“Büyülübağ İris Rose” Piyasada!

Alışveriş Alışveriş “Büyülübağ İris Rose” Piyasada!

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Büyülübağ İris Rose

Adres: Yeniyol Sok. No:20 Etap İş Merkezi C Blok D:1 Acıbadem- Kadıköy/ İstanbul İstanbul İstanbul

Telefon: 0216 340 88 42

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Bu Yaz, Rose Keyfi Büyülübağ Şarapları ile Büyülü Bir Deneyime Dönüşecek; “Büyülübağ İris Rose” Piyasada!
Türkiye’nin yerçekimi yöntemine uyumlu olarak üretim yapan tek şaraphanesi Büyülübağ’dan yaz ayları için unutulmaz bir deneyim daha… Avşa Adası’nda bulunan tesisde sınırlı sayıda üretilen, özel tasarım şişesi ve büyülü lezzeti ile “Büyülübağ İris Rose” şarapseverlerin beğenisine sunuldu!

Türk şarapçılığına, bağlarından yerçekimine uyumlu şaraphanesine kadar birçok değer katan ve önemli ulusal ile uluslararası yarışmalardan altın ve gümüş madalyalarla dönen Büyülübağ Şarapları’ndan yine çok özel bir şarap, Büyülübağ İris Rose … Türkiye`nin aromatik yapısıyla üstün kaliteli üzüm çeşitleri arasında yer alan Ada Karası’ndan üretilen ilk ve tek rose şarap olma özelliği taşıyan Büyülübağ İris Rose, Büyülübağ Şarapları tarafından bu yaz için butik üretildi. Büyülübağ İris Rose, iris çiçeğinin cezbedici motifleri ile donatılmış özel tasarlanan şişesi ve Avşa Adası`nın yerel üzümü olan Ada Karası`ndan üretilen parlak, canlı, göz alıcı gül pembesi rengi, taze ve diri özellikleri ile rose severlere zerafetini sunuyor.

Şarapseverlerin seçici damak zevklerine hitap edebilecek çok özel bir rose şarap olan Büyülübağ İris Rose, burunda yaban gülü, frambuaz, gül ve turunçgil aromalarından oluşan kompleks bir yapıya sahip şarap, damakta kırmızı erik ve alıç aromalarının uzun ve kalıcı etkisini hissettirerek her yudumda özel anlar yaşatıyor. İdeal servis sıcaklığı 5-7 derece arasında olan Büyülübağ İris Rose, peynir çeşitleri, başlangıçlar, deniz ürünleri ve meyveli hafif tatlılar gibi yazın vazgeçilmezleri ile eşsiz bir uyum sağlayarak damaklarda lezzet karnavalı yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT