Cabani'den Sonbaharda Dolgu Topuk Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Cabani'den Sonbaharda Dolgu Topuk Şıklığı

Tarihler: 24 Ekim 2011 Pazartesi ~ 24 Kasım 2011 Perşembe

Firma: Cabani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2011 ~ Kas 24, 2011

Cabani; altın çağını yaşayan, yaz günlerinin vazgeçilmezi dolgu topukları sonbahar koleksiyonuna da ekledi. Yeni sezona %20 indirimli başlayan Cabani sonbaharda da ayaklarınızı süsleyecek.

Bayanların yaz günlerinde vazgeçilmezi olan ve her tür kıyafetle uyum içinde kullanabildiği dolgu topuklar sonbaharda da ayaklardan çıkmayacak. Cabani sonbahara girdiğimiz şu günlerde ayakkabı seçiminde kararsız kalan bayanların imdadına koşuyor. Özellikle yağmurlu ve soğuk sonbahar günleri için tasarlanan hem şık hem de konforlu dolgu topuklar; “Bu havada nasıl ayakkabı giyinsem?” sorusuna cevap oluyor.

Altın çağını yaşayan dolgu topuk ayakkabılar bayanların rahat yürümesini sağlarken daha uzun ve zayıf görünmelerine de yardımcı oluyor. Kot pantolonlarla uyumlu bir ikili olan dolgu topuklar, opak çoraplarla birlikte etek ve şortlarla kombine edildiğinde de göz alıcı bir şıklık sunuyor.

Zarif ve şık görünümünün yanı sıra %100 deri kullanılarak ayak sağlığını da önemseyen modeller, Cabani mağazalarında ve yetkili satış noktalarında.

www.cabani.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT