Cacharel’den Haute Measure ile kişiye özel dikim

Alışveriş Alışveriş Cacharel’den Haute Measure ile kişiye özel dikim

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
Cacharel’den Haute Measure ile kişiye özel dikim
Cacharel Haute Measure, uzman terzi kadrosuyla müşterilerinin dilediği an ve mekanda kişiye özel tasarımlar hazırlıyor.

Lüks Kişiselleşiyor! Pek çok giyimseverin kişiye özel tasarlanmış giysileri tercih ettiği bu dönemde “made to measure” olarak adlandırılan kişiye özel dikim, alışverişin daha da kişiselleştirilmesine olanak sağlıyor. Bir yandan farklı beden ölçüleri ve özellikleri diğer taraftan da zaman yetersizliği, bazen alışverişi keyifsiz bir tecrübe haline getirebiliyor. Cacharel, isteyen her müşterisine özel bir hizmet sunuyor: Cacharel Haute Measure…

Moda dünyasının öncü markası Cacharel, 2009 İlkbahar-Yaz sezonunda da made-to-measure konsepti ile müşterilerinin kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissetmelerini sağlıyor. Kişiye özel hazırlanan kıyafet ile Cacharel erkeği; kendisi için ve kendisine özel dikimle, fark edilen kalite ve şıklıkla buluşuyor. Uzman terzi kadrosuyla Cacharel, arzu edilen an ve mekanda prova hizmeti ile müşterinin zamanını almadan en uygun seçeneklerle hizmet veriyor. Stilin yanında fonksiyonelliğin de büyük önem taşıdığı bu dönemde kişiye özel dikim, olası problemlerin de önüne geçiyor. Ayrıca ileri teknoloji ile üretilen kumaşlar sayesinde de kıyafetlerin fonksiyonelliği artıyor. Bu sayede Cacharel erkeği, aldığı ürünle tam anlamıyla rahat ediyor.

Çizgisini koruyan; farklı ve özgün olanı da tasarımlarında yansıtan Cacharel Haute Mesure ile geleneksel Cacharel kalitesi, özel tasarımlarda da fark ediliyor. Özgün ve kişiye özel tasarlanan model, kumaş ve kalıp seçenekleri ile kişiyi anlatan ve sadece o kişiye özel kıyafetlerle çok daha özel hissedilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT