Çam Ağacınız Bir Gün Değil Her Gün Hayatınızı Süslesin

Alışveriş Alışveriş Çam Ağacınız Bir Gün Değil Her Gün Hayatınızı Süslesin

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 31, 2011

Uzun ömürlü olmaları ile bilinen ve yeni yıl ile özdeşleşen çam ağaçları bir kere daha süslenmeye, renkli renkli ışıkların altına yerleştirilen hediyeler ile daha da anlamlı olmaya başladı. Pek çok evde sadece Aralık ayında bulan çam ağaçları için bu yıl bir farklılık yapın. Saksı içindeki çam ağaçlarını tercih ederek yılbaşınızın geleneksel süsünü oluştururken aldığınız bu çam ağacı, yeni yılda yeni bir ağaç dikmenin ve doğaya katkıda bulunmanın huzurunu size yaşatsın.

Botanika’nın Çam Coşturan özel besin gübresi de çam ağacınızın dikim sonrasında özel olarak bakımı ve gelişimi için size yardımcı olsun.

Yeni yılda Botanika size kalıcı bir hediye öneriyor. Botanika; evlerinde çam ağacı süslemeyi ve çam ağacı altında sevdikleri ile hediye paylaşmayı sevenler için yeni yıl gecesini özel kılacak çam ağaçlarını saksıda alarak sonrasında bu ağaçları bahçe ya da uygun yerlere dikerek yeşil alanlara katkıda bulunmaya çağırıyor.

Uzun ömürlü olmaları ile bilinen çam ağaçlarının bakımı için Botanika’nın özel olarak geliştirdiği “Çam Coşturan” gübresi; çamınızın uzun ve sağlıklı bir gelişim seyretmesi için büyük katkıda bulunuyor. Çamların evlerde bakımının uygun olmadığı düşünüldüğünde; yeni yıl akşamında evinizi süsleyen çam ağaçlarının ekimi ile yeşil alanlar yaratılması, yaşadığınız yerleri daha sağlıklı hale getirecek.

Mitolojide sonsuz ve ölümsüzlüğü ifade eden çam ağaçları doğasına uygun koşullarda olduğu sürece daima yeşil kalır. Yeni yılda evinizi ve sonrasında ise size doğal oksijen alanı olan bahçe veya sokağınızdaki çam ağacının ölümsüzlüğü için ise; Botanika tarafından üretilen Çam Coşturan'ı kullanmak yeterli. Tüm çam çeşitlerinin dayanıklı kalması ve hızlı gelişmesi için üretilen Çam Costuran ile çam ağacınız uzun yıllar sokağınızı ve bahçenize yaşanılır alan kılacak.

Neden Çam Coşturan?
Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, çam ağacının en büyük özelliğinin yapraklarını dökmemesi ve daima yeşil kalması olduğunu hatırlatarak: "İnsanlar yüzyıllardır önemli günlerinde ağaç süslemeyi gelenek haline getirmiş. Yaz- kış yeşil kaldığı için insanlar tarafından kutsallaştırılan çam ağaçları günümüzde de yeni yılın en önemli simgelerinden. Biz Botanika olarak bu ağacın sadece yılbaşı akşamı değil yıllar boyu bahçe ve sokakları süslemesini amaçladık. Diğer yandan da çamları kesilmiş olarak değil, köklerini muhafaza ederek evlerimize misafir etmenin önemini vurgulamak, bu sayede her yeni yılda bahçelere bir ağaç daha hediye edebileceğini anlatmak istedik. Bunun için ürettiğimiz Çam Coşturan dayanıklılık ve hızlı gelişme sağlayan özel katkılı bir gübre. Bir miktar Çam Coşturan serperek çamınızın yılın bütün günlerinde bahçenize renk katmasını sağlayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT