Camel Active, Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde Yeni Mağazasını Açtı

Alışveriş Alışveriş Camel Active, Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde Yeni Mağazasını Açtı

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 07 Mayıs 2011 Cumartesi

Firma: Camel Active

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ May 7, 2011

Camel Active, Bakırköy’de açılan Marmara Forum Alışveriş Merkezi’ndeki yeni mağazasında yer alan kadın ve erkek ayakkabı modelleri; klasik ve modern iş giysisi yorumlarını yansıtan stili ile erkek giysilerinden oluşan “Özgün Miras” isimli yeni koleksiyonu ile modayla hayat tarzını yansıtmaktan zevk alanların ilk durağı olacak.

Camel Active Ayakkabı Güçlü Klasik Temalarla Kendi Köklerine Dönüyor

Yazlık kısa ayakkabılar ve botlar kontrastlı çift dikişleri ve basit sade tasarımlarıyla çok dışavurumcu, çıtçıtları gibi elle yapılan ayrıntılarına rağmen ayakkabılar hala gösterişli bir zarafete sahip. camel active’in modelleri ile basitlikle parlayan farklı bir stil elde ediliyor.

Şehir hayatından esinlenen ve elle yapılan Lagos gibi botlar veya bot tipi ayakkabılar, burkulmuş bağcıkları, basit güçlü biçimi ve eskitilmiş derisiyle Oregon, klasik bir çadır bezinden ayağa geçirilmesi kolay olan tekne ayakkabıları serisi olan Harbour ve Mauritius modelleriyle göz dolduruyor.

Modern tarzı ile Sneakers, unisex bir seri olan Court’un süet modelinin yanında camel active ayakkabı makosenle güçlü bir benzerliğe sahip yalın ayak stilleri, araba ayakkabıları ve Creek ve Manila gibi kapalı sandaletlerle bol seçenekli açık hava çeşitleri sunuyor. .

İş Giysileri Rağbet Görmeye Devam Ediyor

Camel Active’in “Özgün Miras” ilkbahar/yaz 2011 koleksiyonunun kilit temasını iş giyimi oluşturuyor.

Bu koleksiyon güçlü, hafif, kaliteli malzemeleri ve mütevazı ayrıntılarıyla çekici bir görünüm yaratıyor. Biçimler ve kesimler vücudun şekline göre olmasına rağmen yine de hareket özgürlüğünü garanti ediyor.

“Özgün Miras” ilkbahar yaz 2011 koleksiyonu ile yaşam tarzı markası olan camel active iş giysisi teması ve erkeksi görünüm açılarından ileriye yönelik önemli bir adım atıyor. Yeni koleksiyon askeri giyim, klasik kot ve motosiklet stilleriyle eski sportif ve havacılık üniformalarından esinleniyor.

Özellikle ayrıntılar orijinal işçi üniformasının yeni biçimini yansıtıyor. Bu Hindistan’dan esinlenen renkler ve desenlerin hafifliğiyle tamamlanıyor ve bu da giysilere ve aksesuarlara yazlık “son dokunuşu” veriyor. camel active’in Özgün Miras koleksiyonu dürüst ve gerçek el işçiliğine saygı gösterirken modern yorumu da yeni bir önem kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT