Camper, Tarzından Vazgeçmeyen Sevgilileri Bekliyor…

Alışveriş Alışveriş Camper, Tarzından Vazgeçmeyen Sevgilileri Bekliyor…

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Camper

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Camper, Tarzından Vazgeçmeyen Sevgilileri Bekliyor…
Modern ve klasiğin, gösteriş ve sadeliğin, geçmiş ve geleceğin mükemmel birlikteliğini sunan Camper, sevgililer gününde sevgilisine farklı bir hediye arayanlar için doğru adres.

Rahat giyimden hoşlanan aynı zamanda şıklığından taviz vermeyen sevgiliniz için en ideal hediye olan Camper ayakkabılar, anlamlı bir hediye olmanın yanı sıra 14 Şubat gecesinde kıyafetinizi tamamlayarak size eşlik edecek.

El yapımında harcanan emek, otantik ve zarif olana duyulan hayranlık, hepimizi hayal dünyasına davet eden eşsiz anılar, yalnızca kadın modellerinde değil erkek tasarımlarında da kendini gösteriyor.

Bu koleksiyonda kullanılan malzemeler, duyuları uyaran özel bir güce sahip. Renk paletinde yumuşak ve ılımlı tonlar üzerinde durulmuş. Farklı parlaklıklar ve dokular kullanılarak sofistike hale getirilen derin maviler, siyahlar ve kırık beyazlar, geleneksel puantiye ve baklava desenlerinden, hayvanlar alemi temalı daha iddialı fantezilere kadar farklı şekillerde sunuluyor.

En iyisi sevgilinize bir çift Camper alırken kendinizi de unutmayın. Rahatlık, tasarım ve hayal gücünü bir araya getiren özgün stiller ile buluşun.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT