Canbebe Ve Canlady City’s Nişantaşi’nda Hediyeler Dağıtıyor!

Alışveriş Alışveriş Canbebe Ve Canlady City’s Nişantaşi’nda Hediyeler Dağıtıyor!

Tarihler: 11 Eylül 2009 Cuma ~ 11 Ekim 2009 Pazar

Firma: City’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2009 ~ Eki 11, 2009
Canbebe Ve Canlady City’s Nişantaşi’nda Hediyeler Dağıtıyor!

City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde ramazan boyunca düzenlenen “kazı-kazan kampanyası”na Canbebe ve Canlady hediye sepetleriyle renk katıyor. Kampanya için hazırlanan çok şık 12 adet Canlady, 8 adet Canbebe hediye sepeti kazanan talihlilerin oluyor.

Bebek bezi, bebek bakım örtüsü, bebe yağı, şampuan, popokrem, bebe losyonu ve ıslak havludan oluşan Canbebe hediye sepeti bebeklerin tüm temizlik ve bakım ihtiyacına cevap verirken, Canlady hediye sepetleri ise kadınların hem özel, hem de sıradan günlerinde kullanabilecekleri hijyenik pedlerden oluşuyor.

Ramazan boyunca 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kazı-kazan kuponu verilen City’s Nişantaşı Avm, renkli hediyeler ve aktivitelerle sizleri bekliyor.

Ayrıca City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi içerisindeki Parents – Canbebe işbirliğiyle dekore edilen iki bebek bakım odası annelerin hizmetine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT