Canım Annem Fit Annem

Alışveriş Alışveriş Canım Annem Fit Annem

Tarihler: 30 Nisan 2010 Cuma ~ 10 Mayıs 2010 Pazartesi

Firma: b-fit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2010 ~ May 10, 2010

CANIM ANNEM FİT ANNEM

b-fit, annesine üyelik hediye etmek isteyenlere yüzde 20 indirim uyguluyor...

Kadınların spor ve yaşam merkezi b-fit, 3-10 Mayıs tarihleri arasında hayatlarının en değerli varlıklarına sağlıklı bir ömür hediye etmek isteyenlere yüzde 20 indirim olanağı sunacak. Çocukların gözünde spor yapan anneler sağlıklıdır, zindedir… Hem kendine hem de çocuğuna güven telkin eder… b-fit bu düşünceden hareketle annesinin uzun ve sağlıklı bir ömre kavuşmasını dileyenlere 3 ve 6 aylık üyeliklerde indirim hoşluğu yapıyor.
Anneler b-fit’le günde sadece 30 dakikalarını spora ayırarak fit, sağlıklı ve mutlu ebeveyn olacaklar.
b-fit, Türkiye’nin dört bir yanında konumlanmış 90’ı aşkın şubesinde geçerli olacak bu kampanyayla tüm annelerin anneler gününü kutluyor.

b-fit sistemi hakkında:

b-fit`de yer alan 15-80 yaş arası tüm kadınların spor yapmasına olanak sağlayan egzersiz aletleri, hidrolik ve kendi itme çekme kuvvetiniz ile çalışıyor. Bel fıtığı gibi çeşitli hastalıkların tedavisinde, rehabilitasyon amaçlı üretilen makinelerin her biri farklı kas gruplarını çalıştırıyor.
30 dakika süren egzersiz programları şöyle işliyor; b-fit merkezlerinde konumlandırılmış 9 egzersiz aleti ve 9 platformdan oluşan 18 istasyon var. Her alette ve platformda 30’ar saniye kalınıyor. 30 saniyenin bitiminde duyulan sinyal sesiyle yandaki egzersiz aletine ya da platforma geçiliyor. Her makine farklı kas gruplarını çalıştırıyor. Turun bitiminde çalışmayan kas kalmıyor. Platformlarda da aerobik kardiyo çalışmaları yapılıyor. Amerika’da geliştirilen sistemle her insanın ihtiyacı olan günlük sporun 30 dakikada gerçekleştirebileceği kanıtlanmış. Amerika Sağlık Örgütü tarafından onaylanan bu yöntem, egzersiz programları içinde en çok kalori yaktıranı...

www.b-fit.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT