Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden Anneler Günü’nde Sürpriz Tatil Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden Anneler Günü’nde Sürpriz Tatil Hediyesi

Tarihler: 07 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 13 Mayıs 2007 Pazar

Firma: Carousel AVM

Adres: Carousel AVM, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2007 ~ May 13, 2007
Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden Anneler Günü’nde Sürpriz Tatil Hediyesi

5-13 Mayıs 2007 tarihleri arasında , Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nden alışveriş yapın , keyifli bir haftasonu tatili kazanın

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’ne özel bir kampanya ile sürpriz bir armağan sunuyor. 5- 13 Mayıs tarihleri arasında devam edecek kampanya süresince, her gün 1 kişi çift kişilik hafta sonu tatili kazanıyor.

Kampanya tarihleri boyunca, Carousel mağazalarından yaptığı günlük alışveriş tutarı en yüksek olan 1 kişi Sapanca’daki Green Park Resort Kartepe’de 2 kişilik hafta sonu tatili kazanacak.

Green Park Resort Kartepe’de şehrin stresinden uzak, baş başa keyifli bir hafta sonu tatili kazanacak olan toplam 9 çift, kazandıkları konaklama hediyesini Haziran ayı içinde de kullanabilecekler.

Kampanyaya katılmak için keyifli alışverişin adresi Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ünlü markaların bulunduğu 100’ün üzerindeki mağazadan alışveriş yapabilir, restoran ve cafelerde yeni tatlar keşfedip, konforlu sinema salonlarında vizyona giren yeni filmleri izleyebilirsiniz.

11 yıldır ziyaretçilerine, alışveriş merkezi olmanın ötesinde keyifli vakit geçirilebilecek modern bir yaşam alanı sunan Carousel AVM’den annelerinize birbirinden güzel hediyeler alırken hoş bir hafta sonu tatili fırsatını kazanmak için acele edin.

www.carousel.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT