Carousel, Annelerin Değerini Biliyor…

Alışveriş Alışveriş Carousel, Annelerin Değerini Biliyor…

Tarihler: 28 Nisan 2010 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2010 Pazar

Firma: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 28, 2010 ~ May 9, 2010
Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Anneler Günü’nde anneleri WOW Hotel üyeliği ile şımartıyor!

Her yıl Mayıs ayının ilk Pazar günü hepimiz için çok özel ve önemli bir gün. Bizleri dünyaya getiren, kutsal varlıklarımız olan “Annelerimiz” in Günü…

02 – 08 Mayıs tarihleri arasında Carousel’den en çok alışverişi yapan 15 kişi, “WOW Hotel (Yeşilköy) 1 aylık Genel Üyelik Paketini” bu yıl annelerine, eşlerine ve sevdiklerine hediye edecek. 10 Mayıs tarihinde belirlenecek talihliler için hazırlanan hediye paketinde; kapalı havuz, sauna, buhar banyosu, Türk hamamı ve aletli jimnastik hizmetleri yer alıyor.

31 Aralık 2010 tarihine kadar önceden belirlenecek tarihler itibariyle 1 ay boyunca bu muhteşem hizmetlerden yararlanabilecek olan annelerimiz, bütün bir yılın yorgunluğunu Carousel’in “Anneler Günü” hediye paketiyle atacaklar. Annelerinizi bu muhteşem hediye fırsatı ile şımartmayı sakın unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT