Carousel’e Bayram Erken Geldi

Alışveriş Alışveriş Carousel’e Bayram Erken Geldi

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 21 Kasım 2010 Pazar

Firma: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Kas 21, 2010

15. yıl coşkusunu biribirinden farklı etkinlikleri ve sunduğu fırsatlar ile keyifle yaşattıran Carousel ziyaretçileri için Kurban Bayramı adeta erken geldi. 15. yaş heyecanını keyifli ortamında yer alan 100’ü aşkın mağazası, seçkin restoranları, kafeleri, sinema ve oyun alanlarında yapılan her 100 TL’lik alışverişe bir Chery marka otomobil fırsatı sunarak yaşayan Carousel, 15. yılında 5 adet Kimo Lusso, 5 adet Tiggo 3 Lusso ve 5 adet Tiggo Lusso Alt 2.0’ı ziyaretçilerine hediye etmeye hazırlanıyor.

Son teknolojiye sahip Dolby Dijital ses sistemi ve 2 büyük salonunda 3D teknolojisine uygun toplam 7 adet salonu ve 700 koltuk kapasitesi ile geçtiğimiz günlerde perdelerini Carousel’de açan Cinema Pink ve 14 adet bowling hattı, 8 Amerikan ve 1 adet 3 toptan oluşan bilardo masaları, dart ve birçok simülasyon oyunlarıyla Carousel Bowling bayramda da 7’den 70’e tüm Carousel ziyaretçilerinin yine buluşma noktası olacak.

Sadece ziyaretçileri için bayramın erken gelmediği Carousel’de yer alan seçkin markaların devam eden ve yoğun ilgi gösterilen özel indirimleri sayesinde mağazalar da cirolarında yüzde 20 ila yüzde 30 oranında yaşadıkları artışlar ile bayram neşesini Carousel’de önceden yaşamaya başladı.

Bayram çoşkusu Carousel ayrıcalığı ile hem bayramdan önce hem de Bayramda yaşanmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT