Casio`dan Ekstrem Bir Saat: Protrek

Alışveriş Alışveriş Casio`dan Ekstrem Bir Saat: Protrek

Tarihler: 14 Ocak 2008 Pazartesi ~ 18 Ocak 2008 Cuma

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2008 ~ Oca 18, 2008
CASIO’DAN EKSTREM BİR SAAT: PROTREK
DAĞCILIK VE OUTDOOR SPORLARI İLE UĞRAŞANLAR İÇİN ÖZEL ÜRETİLMİŞ OLAN CASİO PROTREK, BİLEĞE UYUMLU DAHA İNCE YENİ ERGONOMİK KASASI, DİJİTAL PUSULASI, VE PROFESYONEL ÖLÇÜM YAPMA ÖZELLİKLERİ İLE EKSTREM SPOR TUTKUNLARININ VAZ GEÇİLMEZİ.

Tehlikeli sporlarla uğraşanların, en kritik anlarında yanlarında olan ve geniş ölçümleme sistemiyle bu anlamda bir çok fayda sağlayan Protrek, güneş enerjisi kullanarak pile bağlı olmadan da çalışabiliyor.

Pil seviye göstergesi, 100 metre su geçirmez özelliği ve silikon kayış aynı zamanda paketinde yedek olarak kullanabileceğiniz kumaş kordonuyla çok özel bir saat olan Protrek, en zorlu doğa şartlarında mücadele veren sporcuları yarı yolda bırakmayacak bir yardımcı.

Doğa şartlarına uygun olan tasarlanmış, sert ve keskin çizgilere sahip aynı zamanda çok özellikli Protrek, en zor anlarınızla hep sizinle birlikte.
PROTREK: 531 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT