Cazibe Merkezi Cevahir’de 40 Gün 40 Gece Alışveriş ve Eğlence

Alışveriş Alışveriş Cazibe Merkezi Cevahir’de 40 Gün 40 Gece Alışveriş ve Eğlence

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: Cevahir

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 26, 2011

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan İstanbul Cevahir AVM, Shopping Fest 2011 süresince tam bir cazibe merkezi haline geliyor. 40 gün 40 gece boyunca ziyaretçilerini sürprizlerle karşılayacak olan Cevahir, alışverişi keyfe dönüştürüyor. Festival kapsamında her gün farklı bir etkinliğin olacağı AVM’de, 7’den 70’e herkes hem gönlünce eğlenmenin hem de doyasıya alışveriş yapmanın tadını çıkarıyor.

Cevahir’de Festival Bir Başka Güzel…

Shopping Fest 2011 kapsamında Cevahir’de yer alan 303 mağazada uygulanan indirimler ve yurtdışından gelenlere sunulan TAX Free hizmetler ile ziyaretçilere karlı alışveriş imkanı yaratılıyor. 18 Mart’ta başlayan aktivitelerle de yerli ve yabancı konuklar festival coşkusuna katılıyor. Sema gösterilerinden dünya müziklerine, perküsyon performansından 23 Nisan etkinliklerine kadar çok geniş bir yelpazede görsel bir şölen ortaya çıkıyor.

8-9 Nisan’da sergilenecek yabancı showlar ile 16 Nisan’da Harem Dans grubunun sunacağı büyük gösteri heyecanla bekleniyor. İstanbul’un en büyük kapalı eğlence merkezi olan Atlantis Eğlence Merkezi’nde de çocuklar sürekli yenilenen oyun üniteleri, kukla tiyatrosu, eğlenceli Atlantis karakterleri ile eşsiz bir deneyim yaşıyor.

İstanbul Cevahir AVM, sunduğu renkli alışveriş dünyası ve avantajlı fırsatları ile Shopping Fest’in de yıldızı olacak. Etkinlikler ve daha fazlası festival boyunca devam edecek…

15 Ekim 2005 tarihinde açılan Cevahir; ilk günden itibaren merkezi konumu, ferah ve konforlu mekanları, seçkin markaları ve hizmetleriyle geniş kitleleri kucaklayan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. 110.000 m² kiralanabilir alanı ve 303 mağazası ile en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM, ziyaretçilerine yenilikler sunmayı sürdürecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT