Celal Birsen, Tarzınızı Yansıtır

Alışveriş Alışveriş Celal Birsen, Tarzınızı Yansıtır

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 03 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Celal Birsen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 3, 2008
“CELAL BİRSEN” TARZINIZI YANSITIR
140 parçalık koleksiyonu ve farklı konsept çalışmaları ile her zevke , her tarza hitap eden CELAL BİRSEN kişiye özel şemsiye tasarımları ile de bu kışın gözdesi.
Bu seneki koleksiyonunu, 2008-2009 kış sezonunda moda olan renk ve desenlere uygun olacak şekilde hazırlayan CELAL BİRSEN’de 140 farklı model yağmur şemsiyesi var. Koleksiyonlarında baston, mini, manuel 3’e, 4’e ve 6’ya katlanabilen modeller ve her modelde minimum 6 farklı renk seçeneği bulunduran CELAL BİRSEN, yıllardır vazgeçilemeyen leopar, puantiye desenleri ve filotal renklere ek olarak bu kışın modası sarı ve tonlarını da koleksiyonuna ekledi. Ekoseli ve çiçekli şemsiyelerin yanında kalpli şemsiyelere Paris Hilton pembesini uygulayan CELAL BİRSEN, kişiye özel tasarımların yer aldığı lüksün göstergesi şemsiyeleriyle de bu kışa farklı bir hava katıyor. Geometrik desenli ve swarovski taşlı özel dizayn edilmiş kişiye özel şemsiyeleri koleksiyonda görmek mümkün.

Bu seneki koleksiyonda farklı tercihlere yanıt veren şemsiyeler tasarlayan CELAL BİRSEN Türkiye’de olmayan bi konsepti geliştirdi ve şemsiyeyi makyaj çantasına sığdırdı. Bunun yanında elde taşınabilen şık desenli çantalar da CELAL BİRSEN’ in 2008-2009 yağmur şemsiyesi koleksiyonuna dahil.
Renklerini her yıl modayla doğru orantılı seçen ve modellerle uyumunu da göz ardı etmeyen CELAL BİRSEN’de 14 ile 65 yaş arası bayanlara hitap edecek her renk, her desen ve her model mevcut. 19.90 ile 285 YTL arası da ürün bulmak mümkün.
Cevahir AVM CELAL BİRSEN, Eminönü CELAL BİRSEN, celalbirsen.com/onlinealisveris, Boyner, YKM, Huzur, Flo, Yeşil, Gencallar, Atalar, Çetinkaya ve Özdilek mağazalarından sahip olabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için; www.celalbirsen.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT