Cep Telefonu Radyasyonuna Şık Çözüm

Alışveriş Alışveriş Cep Telefonu Radyasyonuna Şık Çözüm

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 30 Eylül 2011 Cuma

Firma: Retro Ahize

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eyl 30, 2011

Herkesin konuştuğu fakat kimsenin net bir şekilde ifade edemediği cep telefonlarından yayılan radyasyonun kanser riskine Dünya Sağlık Örgütü (WHO) son noktayı koydu: Kanser riskini ciddi artırır!

Bugüne dek onkoloji enstitülerinde yapılan laboratuar çalışmalarında cep telefonlarının yaydığı radyasyonun kansere yol açtığı ile ilgili kanıya Dünya Sağlık Örgütü de katıldı. Araştırma yapan uzmanlar, “Cep telefonu kullanımı ve bir çeşit beyin kanseri olan glioma arasında bir bağ olabileceği sonucuna vardık. Ayrıca beyin tümörlerinin çoğunun cep telefonunun kullanıldığı tarafta oluştuğunu da gördük” dedi. Örgüt, cep telefonlarının "kanserojen olma ihtimali taşıyan ürünler" kategorisine alınmasına karar verdi.

Nasıl önlem alabiliriz?

Bu konuda yapılan uyarılar ise çok basit ve uygulaması çok kolay, uzmanlar cep telefonlarının kulaklıkla kullanılmasını, direkt kulağa koyulmamasını öneriyor. Cep telefonunu günde 30 dakikadan az ya da kulaklıkla kullanmanın beyin kanseriyle doğrudan ilişkisi olduğu da düşünülüyor. Uzmanlar, cep telefonu kullanımının son 10 yıldır yoğunlaştığını, cep telefonu kullanmanın beyinde nasıl bir hasara neden olduğunun henüz geniş çaplı bir araştırmaya konu olmadığını söyleyip uyarıyor: Yakın gelecekte cep telefonunun uzun vadeli zararlarını da göreceğiz.

Hediyesepeti.com’dan şık çözüm

Tamamı stoklu yüzlerce kişiselleştirilebilir özel hediye sitesi hediyesepeti.com ‘dan bu konuda şık öneri; yapılan testler sonucu cep telefonu radyasyonunu %96 oranında azalttığı ispatlanan YUBZ Retro Ahize

iPhone’dan Nokia’ya, LG’den Samsung’a, Sony Ericsson’dan Motorola’ya yüzlerce model cep telefonu ile uyumlu olan Retro Ahize, hem de sağlığınız için doğru bir tercih, hem de şık bir hediye…

Tek-tuş ile gelen aramalara cevap imkanı ile evde ofiste, ya da dışarıda çok rahat bir şekilde kullanabileceğiniz Retro Ahize şık görüntüsünün yanında sadece 230 gr.

YUBZ Retro ahizeyi görmek için: http://www.hediyesepeti.com/urunler/536/retro-ahize

Hediye almadan mutlaka uğrayın!..

Hediyesepeti.com adresine, hediye almanız gereken zamanlarda kesinlikle uğrayın. Mutlaka amacınıza uygun özel ve seçkin bir hediye bulacağınıza eminiz. Zira ürün çeşitliliği her geçen gün artmakta ve seçenekler sürekli daha da gelişmekte. Hediyesepeti.com’daki hediye seçenekleri ve hizmet kalitesinin, hem hediyeyi veren olarak sizi, hem de hediyeyi alan kişiyi çok özel hissettireceğine eminiz. Zira ürünlerin seçiminden siparişin alınmasına, hazırlanması ve adresine ulaştırılması aşamalarında ciddi bir özen ve kalite göze çarpıyor. Oldukça seçkin bir çizgide hediyelik hizmeti vermeyi amaç edinen hediyesepeti.com mağazası, hediye ve hediyelik denince ilk akla gelen mağaza ve marka olmayı hedefliyor.

Kaynaklar: Dünya Sağlık Örgütü (www.who.com)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT