Chewy’den Çevreye Saygılı Sakız Kutusu

Alışveriş Alışveriş Chewy’den Çevreye Saygılı Sakız Kutusu

Tarihler: 27 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 27 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Ülker Chewy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2007 ~ Ağu 27, 2007

Chewy’den Çevreye Saygılı Sakız Kutusu…

Chewy, Türkiye’yi yenilikçi ürünler ile tanıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda piyasaya sunulan simsiyah sakız Chewy Black ve yeni ürün elmalı tarçınlı sakız Chewy Red, çok farklı bir metal kutuda satışa sunuldu. Yeni metal kutu, ‘sakızımı nasıl atacağım’ endişesine de son veriyor. Kutunun altındaki özel mekanizmada bulunan küçük kağıt parçaları, çevreye zarar vermeden sakızınızı atmanıza yardımcı oluyor.

Chewy, Türk tüketicisini yenilikçi ürünler ve ambalajlar ile tanıştırmaya devam ediyor. Kahve - nane aroması içeren ilk sakız olan Chewy Black ile doğal elma ve tarçın aromalı ilk sakız Chewy Red, hem şık hem çevreyi düşünen bir tasarıma sahip metal kutuda satışa sunuldu.

Baycan yöneticilerinin yönlendirmesiyle geliştirilen çevreye saygılı yeni metal kutu şık ve ince yapısıyla cepte ya da çantada rahatlıkla kullanılabiliyor. Ergonomik yapısı ile de dikkat çeken metal kutunun kapağı tepsi olarak kullanılabiliyor ve böylece sakızın ikram edilmesini kolaylaştırıyor. Metal kutunun altında bulunan özel bir mekanizmanın sağladığı kağıt parçası ise çevreye zarar vermeden sakızı atmanıza yardımcı oluyor. Çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla, kutunun yan tarafında ve sakız atma kağıtlarının üzerinde de "Çevremizi Koruyalım" yazısı bulunuyor.

Türkiye’nin ilk siyah sakızı olan Chewy Black ile yeni ürün Chewy Red, metal kutularda satışa sunulan ilk ürünler oldu. Doğal elma ve tarçın aromalı Chewy Red, rengi, kokusu ve aroması ile elma ve tarçın lezzetini sevenlere sesleniyor. Chewy Black ve Chewy Red, içeriğinde bulunan Xylitol ile diş sağlığını korumaya da yardımcı oluyor. Ayrıca tüm Chewy ürünlerinde olduğu gibi yapay renklendirici içermiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT