Çikolata Tutkusu

Tarihler: 09 Ekim 2009 Cuma ~ 09 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Bind

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 9, 2009 ~ Kas 9, 2009
ÇİKOLATA TUTKUSU
Türkiye’nin ilk çikolata butiği Bind, %85 kakao içeren çikolatasını, koyu çikolatacıların beğenisine sunuyor…

Mutluluk kaynağı çikolatanın fanatiği çoktur. Sütlüsünden, fındıklısına çeşit çeşit çikolatalar hepimizin vazgeçilmezi, dünyanın birleştiği ortak tattır. Yıllardır emek verdiği çikolata yapımında ustalığını kanıtlayan Bind Çikolata, bitter bağımlılarının bağımlılık seviyesini artıracak bir tatla süslüyor raflarını. İçerdiği %85 kakaosuyla, Türkiye’nin en koyu, en bol kakaolu çikolatası Bind’de… Çikolatayla ilgili yapılan araştırmalar da bitter çikolata fanatiklerinin bitter aşkını çoğaltacak ölçüde. İtalya`daki Campobasso Üniversitesi ve Milano Kanser Enstitüsü’nün ortaklaşa yaptığı araştırma, haftada 2-3 kez 1-2 parça siyah çikolatanın kronik iltihaplanmaya karşı koruyabileceğini, kalp krizi ve beyin kanaması riskini azaltabileceğini gösterdi. Yine,John Hopkins Üniversitesi ve Bloomberg Halk Sağlığı Okulu araştırmacılarının, aspirinin kandaki pıhtılaşmaya etkisi üzerine yaptıkları araştırma sırasında çıkarttıkları sonuca göre, çikolata, aspirinle benzeri bir biyokimyasal etki yaratıyor ve kandaki pıhtılaşmayı azaltıyor. Bunun dışında, siyah çikolatanın içindeki kakao tanecikleri önemli oranda antioksidan içeriyor.

Dünyanın tattığı lezzet…
Kendini sürekli yenileyen Bind, çikolatanın birçok çeşidini özgün şekliyle üretiyor. Tüm ürünlerinin el yapımı olması da Bind’e ayrı bir özellik katıyor. Yoğun emekler sonucu ortaya çıkan Bind, bu özelliğiyle çikolatayı sanata dönüştürüyor. Bind koleksiyonunda yaldızlı, spesiyal, dekorlu, drajeli, madlen, çikolatalı bisküvilerin yanı sıra evlilik, nişan, nikah gibi günlere özel çikolatalar ve farklı ürün çeşitlerinden oluşan paketler de bulunuyor. Nur Sultan Nazarbayev, Vladimir Putin, George Bush, ve Tony Blair da Bind’i tatmış ve lezzetini almış isimler arasında… Türkiye’de ilk draje çikolatayı üreten Bind, Carousel AVM, Profilo AVM, Çiftehavuzlar, Nautilus AVM, Diyarbakır, Zafer Plaza Bursa, Anka Mall Ankara, Armada Ankara, Bodrum, Kayseri, Gaziantep, Samsun, Adapazarı ve Bilkent Center Ankara’daki butiklerinde çikolata listesini genişletmeyi isteyenleri bekliyor.

http://www.bind.com.tr/


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT