Çilek Genç Odası Türkiye’nin Süper Markaları Arasındaki Yerini Aldı

Alışveriş Alışveriş Çilek Genç Odası Türkiye’nin Süper Markaları Arasındaki Yerini Aldı

Tarihler: 10 Ekim 2005 Pazartesi ~ 10 Ekim 2005 Pazartesi

Firma: Çilek Genç Odası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 10, 2005 ~ Eki 10, 2005
Çilek Genç Odası Türkiye’nin Süper Markaları Arasındaki Yerini Aldı

Türkiye’nin Süpermarkalarını hem yurtiçi hem de yurtdışında tanıtmayı hedefleyen İngiltere merkezli Superbrands International’ın 3 Ekim 2005, Pazartesi akşamı Esma Sultan Yalı’sında gerçekleşen gecesinde Çilek Genç Odası Türkiye’nin Süpermarkaları ödülünü aldı.

Dünyanın 48 ülkesinde faaliyet gösteren İngiliz şirketi Superbrands International, Türkiye’nin Süpermarkası olmaya hak kazanan 89 markayı 3 Ekim’de Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen gecede kamuoyuna açıkladı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen organizasyon sonucunda Süpermarka olan markalar Superbrands International’ın uluslararası ağı aracılığıyla tüm dünyaya duyuruluyor.

Süpermarkalar, Türkiye’nin profesyonel, saygın ve yetkin kişilerinden oluşan Seçici Kurul Üyeleri tarafından belirlendi. Kurul Üyeleri Superbrands International tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda Türkiye’de yer alan ulusal ve uluslararası markalar arasından seçimlerini yaptılar. Seçilen Süpermarkalar çok geniş bir listenin titizlikle irdelenmesinden sonra oluştu.

Türkiye’ yi “Genç Odası” kavramı ile tanıştıran, ilk defa farklı yaş, cinsiyet, beğeni ve yaşam tarzlarına yönelik özel tasarımlı konsept ürünler sunan, farklı tasarımlarıyla dünyada 1 Milyon’dan fazla çocuk ve gencin odasını süsleyen Çilek Genç Odası , sadece çocuk- genç odasında uzmanlaşarak bu alanda Türkiye’nin ilk ve en önemli markası olmuş, yurtdışında ise, özgün tasarımları ve fikirleri ile lider olurken sektörde yarattığı yeni açılımlar da otoriteler tarafından takdir edilmiştir.

Türkiye’de toplam 85 konsept mağazaya sahip olan, mağazacılık anlayışını yurtdışına da 12 farklı ülkede 21 konsept mağaza açarak taşımış olan Çilek Genç Odası Hollanda, Macaristan, Almanya, Dubai, Azerbaycan, Malta, Iran,Güney Kore, Avustralya, Tunus, Fas, Cezayir ve Mısır’da yer almaktadır.
Kurulduğu 1995 yılından itibaren Türkiye mobilya sektörünün önemli yapı taşlarından olan, müşteri odaklı yaklaşımıyla, geleceğimiz çocuk ve gençlerin fizyolojik, psikolojik ve sosyolojik gelişimine katkılar sağlayacak ürünler tasarlamayı ve Türk tasarımlarını tüm dünyaya taşımayı kendine hedef olarak seçmiş olan Çilek Genç Odası, Türkiye’nin Süpermarkası olmanın gururunu yaşıyor.
www.cilek.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT