Çilek Yeni Yıl Kampanyası Başladı!

Alışveriş Alışveriş Çilek Yeni Yıl Kampanyası Başladı!

Tarihler: 25 Aralık 2006 Pazartesi ~ 31 Aralık 2006 Pazar

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2006 ~ Ara 31, 2006

ÇİLEK KAMPANYASI BAŞLADI!!!

Yeni Yıla Çilek Odası ile başlamak isteyenler, Bayram Sevinci Yaşatmak isteyenler Şimdi Çilek Odası Almanın Tam Zamanı

Şimdi Tüm Çilek Odalarında 16 TAKSİT veya % 16 İNDİRİM
Farklı tasarımlarıyla dünyada 1 milyon’dan fazla bebek, çocuk ve gencin odasını süsleyen Çilek, Yeni Yıla ve Bayrama özel 31 Aralık 2006 tarihine kadar geçerli olacak kampanyasına başladı.

Tüm ürünlerinde gerçek 5 yıl Çilek Garantisi veren Çilek, yeni yıla Çilek Odası ile girmek isteyenler, yeni yılda gözlerini açacak olan bebeklerine Çilek Odası almak, çocuklarına bayramda Çilek Odası sevinci yaşatmak, odasında, evinde yenilik isteyenlere ve tüm Çilek Odası dileği olanlara özel bir fırsat sunuyor.

Yeni Yıl kampanyası çerçevesinde özel bir Çilek Odası’na sahip olma isteyen herkese tüm Çilek mağazalarında tamamı nakit ödemelerde % 16 indirim veya peşin fiyatına 16 ay taksit yada dileyene peşin fiyatına 8 ay taksit + %8 indirim imkanı sunuluyor. Ayrıca İş Bankası Maximum Kart sahiplerine +4 taksit imkanı da var.

Dileyen anne-babalar çocukları için yeni bir oda takımı alabilecekleri gibi isterlerse mevcut odalarını tamamlayıcı olarak renkli puflardan sandalyelere, nevresim takımlarından uyku setlerine, aydınlatmalardan çeşitli desenlerdeki halılara, perdeden yatak örtüsüne kadar birçok orijinal Çilek aksesuarlarına da sahip olabilirler.
www.cilek.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT