Cilt Lekelerinden ve Kırışıklıklarınızdan Kurtulun!

Alışveriş Alışveriş Cilt Lekelerinden ve Kırışıklıklarınızdan Kurtulun!

Tarihler: 17 Nisan 2012 Salı ~ 17 Haziran 2012 Pazar

Firma: Essante Botoks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 17, 2012 ~ Haz 17, 2012

28 Gün Yeterli !

Formülün içeriğinde bulunan ve doğal bir bileşen olan Argireline sayesinde enjeksiyon olmaksızın botoks keyfini yaşamak mümkün. 28 gün gibi kısa bir sürede tüm cilt lekelerinden ve kırışıklıklarınızdan kurtulabilirsiniz...

Cildimiz Bizim İçin Değerlidir Neden Mi?

Cildimiz bizler için değerlidir kimi zaman kıymetini bilemesek de mutlaka Günlük Olarak cilt bakımı yapmamız gerekiyor. Bu cilt bakımını, hangi ürünlerle ne şekilde yapmamız gereklidir? Bu konuda bir kargaşa söz konusudur. Bir kozmetik reyonuna gittiğimizde maalesef bir sürü ürün içerisinde boğuluyoruz.

Biraz daha irdelersek; göz çevresi, dudak, boyun ve dekolte gibi bölgelerimiz için ayrı ayrı bir çok ürün kullanmak mecburiyetinde kalıyoruz. Üstelik bununla da bitmiyor bir de işin içine bu saydığımız ürünlerin gece/gündüz versiyonları çıkıyor karşımıza. Bu gün bu kargaşadan kurtulabilmek ve birçok etkiyi bir arada elde edip cildimize en etkili bakımı sağlamak mümkündür. İlerleyen teknolojimiz ve bilim insanlarımız sayesinde artık tek bir ürünle birçok soruna çare buluyoruz. Bu formülün adı, hepimizin sıklıkla duyduğu Essanté Botoks Etkili Yaşlanma Karşıtı Losyon.

Bu yazıyı okuduktan sonra cildimizin bizim için ne kadar değerli ve tek başına ne kadar korunaksız olduğunu sizlerde fark edecek ve eminim cildinize en iyi şekilde bakmaya başlayacaksınızdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT