Ciltlerde Jetbakım Akımı!

Alışveriş Alışveriş Ciltlerde Jetbakım Akımı!

Tarihler: 16 Nisan 2007 Pazartesi ~ 22 Nisan 2007 Pazar

Firma: Sanomed Medikal Teknoloji

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2007 ~ Nis 22, 2007
Yüzyılın Gözdesi: Medikal Teknolojiler, Sezonun Gözdesi: JetBAKIMLAR
Ciltlerde Jetbakım Akımı!
JetAGE * JetCARE * JetCLEAN: Yüz, el, ayak ve vücut medikal bakım paketleri…
Oksijeni, suyu, vitamini, serumu cilde “supersonik jet akımlarla” yediren Jetpeel Teknolojisi, cilt terapilerinde “yeni bir akım” başlattı!

Kadın, erkek, genç, yaşlı sayısız insan bir çok “acılara” katlanarak hem cilt sorunlarına çare arıyor hem de “ yaşlanma etkilerini” geciktirmeye çalışıyor. Tıp ve teknoloji de “ daha iyi cilt ve vücut” arayışlarına çözümler geliştirmeyi sürdürüyor.

Medikal estetik pazarına yeni giren “Jetpeel” teknolojisi “acısız derin temizlik” özelliği ile öne çıkıyor.
Jetpeel; uzay mühendislerinden de fikir alan “biomedikal uzmanlarından” oluşan bir ekip tarafından eliştirilmiş “fonksiyonel bir cilt tedavi cihazı”.
Mikro fıskiyesi “cildi temizleyen, yenileyen ve besleyen - oksijen, su, vitamin, serum..” gibi maddeleri cilde belirli hızlarda mikro akımlarla aktarıyor. Bu supersonik akımlar; cildin derinlerine kadar ürünlerin yedirilmesini sağlarken cilde “lenf drenajı / masaj” da yaptırıyor.
· Yaşlılık etkilerini gideren; JetAGE,
· Cildi canlandıran ve güçlendiren; JetCARE,
· Sivilce, Leke v.b. sorunlara çözüm getiren; JetCLEAN bakımlarını öneren Dr. Işılay Erdoğan; “benzer yöntemlerde genelde ‘acı’ hissedilmesine karşın, Jetpeel’in ‘tamamen acısız”, ferahlatıcı ve ‘çok etkin’ cilt temizleme ve yenileme sağladığını” belirtiyor.

Böylece sıkarak yapılan cilt temizlemeler ya da kristal v.b. malzemeler kullanıldığı için cildi tahrip eden acılı uygulamalar artık tarihe karışacak görünüyor!!!
Medikal estetik kliniklerinde, hekim ve uzmanların uyguladığı Jetpeel Cilt Teknolojisinden; “cilt detoxu ve derin peelingte, aşırı kuruluk, sedef hastalığı, doğum çatlakları, kırışıklıklar, sivilce, leke tedavilerinde faydalanıldığı gibi iğnesiz mezoterapi mantığı ile ‘yüz, vücut ve saçlı deri” uygulamalarında da destek alınıyor.

JetPEEL Teknolojisi ile ilgilenen Hekim ve Uzmanlar;
- Sanomed Medikal Teknoloji: 0216 567 13 00

JetAGE, JetCARE, JetCLEAN Cilt Bakım ve Yenileme Tedavisi Yaptırmak İsteyenler;
DOCTOR OXYGEN/ Florya: 0212 663 33 00 * ESTE KLİNİK / Levent : 0212 270 09 93 * MEDİEST ESTETİK / Şişli 0212 224 61 94 * DERMACARE / Nişantaşı: 0212 232 32 48’den detaylı bilgi edinebilirler.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT