CITY`S Nişantaşı Açıldı! Nişantaşı, Avrupanın Yeni Moda Merkezi Oluyor....!

Alışveriş Alışveriş CITY`S Nişantaşı Açıldı! Nişantaşı, Avrupanın Yeni Moda Merkezi Oluyor....!

Tarihler: 19 Şubat 2008 Salı ~ 23 Şubat 2008 Cumartesi

Firma: CITY`S Nişantaşı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2008 ~ Şub 23, 2008
“Nişantaşı” Avrupanın Yeni Moda Merkezi Oluyor....!
Gülaylar Grup`un yeni yatırımı “CITY’S NİŞANTAŞI” konsepti, mimarisi ve içinde barındıracağı dünya markaları ile İstanbul’un yeni yıldızı olacak.

18 Ocak 2008`de açılan CITY`S NİŞANTAŞI", toplam 17 bin metrekarelik kiralanabilir alanı, 150 mağazası ve günlük 1600 araç kapasiteli kapalı otoparkı ile Nişantaşı`na yepyeni bir alışveriş dünyasının kapılarını açacak. Dünya modasına yön veren 150 markaya ev sahipliği yapacak olan “CITY’S NİŞANTAŞI”, moda dünyasını İstanbulluların ayağına getirecek.

“CITY’S NİŞANTAŞI” nı hayata geçirecek olan Gülaylar Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Şen yatırım konusunda bilgi verirken şu hususlara dikkat çekti: “Dünyadaki ve Türkiye’deki alışveriş merkezlerinin gelişimini yakından izledik. Perakende sektörünün, Türkiye’deki hızlı gelişmesi ve potansiyeli dikkatimizi çekti. Önümüzde iki yol vardı: Ya kent dışında dev bir tesise gidecektik ya da Nişantaşı’na yeni bir ziynet eşyası ekleyecektik. Biz ikinci yolu tercih ettik. İstanbul dünyanın cazibe merkezidir. Nişantaşı da İstanbul’un cazibe merkezidir.

“CITY’S NİŞANTAŞI”nda Türkiye’de ilk defa mağaza açacak bir çok uluslararası markanın yanı sıra ünlü markaların tüm koleksiyonları da dünya ile aynı anda eksiksiz olarak bulunabilecek. Alışveriş merkezi sadece moda da değil yiyecek ve içecekte de dünya trendlerini yakından izleme fırsatı sunacak. Uluslararası mutfak örnekleri en kaliteli cafe ve restaurantlarda meraklıları ile buluşacak. Kısaca Nişantaşı’nda zaman artık daha güzel ve daha dolu dolu yaşanacak.”

2005 senesinde İstanbul`a gelen turist sayısının 6 milyona yaklaştığı biliniyor. 2006 senesinde ise bu sayının % 20-30 oranında artması bekleniyor. İstanbul “CITY’S NİŞANTAŞI” gibi benzersiz alışveriş ve yaşam merkezleri sayesinde alışveriş turizminde de Avrupa’nın ve Türkiye`nin yakın çevresindeki ülkelerin vazgeçilmez cazibe merkezi haline geliyor.
Mimar Sinan Kafadar`ın imzasını taşıyan “CITY’S NİŞANTAŞI”nın toplam yatırım bedeli 125 milyon dolar. Mimari tasarımda, bölgenin bina ve tarihi dokusuna uyumun ön planda tutulduğu “CITY’S NİŞANTAŞI”, mağaza tasarımlarında ise alışverişi keyifli hale getirecek tüm ayrıntılara sahip olacak.

Yapılan mimari çalışma ile bölgenin kendine has özel dokusuyla bütünleşen “CITY’S NİŞANTAŞI”nın halen ihtiyacı olan otopark probleminin çözümü için de büyük katkıda bulunuyor. Bu sayede bölgede yanlış park etmiş araçlar yüzünden zaman zaman tıkanan trafiğinde rahatlayacağı belirtiliyor.
Günlük 1600 araç kapasiteli katlı otopark bugünkü açık otoparkın tam 6 misli kapasitede, medeni bir ortam sunacak ve 7 gün 24 saat açık olacak. Nişantaşı’nda yaşayanlara da bu otoparktan faydalanma imkanı sunulacak.

Daha Önce İstanbul Four Season Hotel, Ritz Carlton Hotel, Kempinski Bodrum vb. bir çok önemli esere imza atmış olan Mimar Sinan Kafadar’ın yönetiminde proje ile ilgili görev yapan tüm mimarlık ve mühendislik grubu, Türkiye’nin ve dünyanın konusunda uzman kurum ve kuruluşları arasından özenle seçilmiştir.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT