Çizgi-Tagem ve Hwm-Blackbox, Stratejik İş Ortaklığı Kuruyor

Alışveriş Alışveriş Çizgi-Tagem ve Hwm-Blackbox, Stratejik İş Ortaklığı Kuruyor

Tarihler: 19 Ağustos 2009 Çarşamba ~ 19 Eylül 2009 Cumartesi

Firma: Çizgi Elektronik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2009 ~ Eyl 19, 2009
Çizgi-Tagem ve Hwm-Blackbox, Stratejik İş Ortaklığı Kuruyor.
Donanım tanımlama, doğrulama, lokasyon tabanlı uzaktan takip ve istatistik konularında dünya çapında popüler olan HWM-BlackBOX Projesi, Türkiye’nin en köklü bilişim firmalarından biri olan Çizgi Elektronik liderliğindeki Teknoloji Araştırma Geliştirme ve Eğitim Merkezi Çizgi-Tagem ile stratejik iş ortaklığına imza attı.

HWM-BlackBOX projesinin %25`lik hissesine 275.000 dolar ödeyerek sahip olan Çizgi-Tagem, projenin donanım ve teknoloji dünyasında yenilikçi yaklaşımlara ufuk açacağının ve dünya çapında ulaşılabilecek olan bazı servislerin 2010 yılı ilk çeyreği içinde kullanıma sunulacağı müjdesini verdi.

Dünya Çapında Servisler
Projeye ait servisler arasında; kullanıcıların kendi donanım sistemlerini dünya çapında diğer kullanıcılarla paylaşabildikleri, karşılaştırabildikleri ve tartışabildikleri sosyal bir topluluk olan top10hardware ile bilgisayar donanım ve sistem özelliklerini en ince detaylarına kadar inceleyerek CPU, GPU, bellek, anakart, sıcaklık, önemli gerilimler, performans vb. diğer sistem parametrelerini belirleyen BlackBOX yazılımı bulunuyor. Projede ayrıca dünya çapında milyonlarca kullanıcının sinerjisine sahip bir topluluğa ait güncel istatistiksel verilerin gerçek zamanlı değerlendirildiği bir sistem de bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT