Çocuk olmak varmış” dedirten tasarımlarıyla Calvin Klein Kids Türkiye’de

Alışveriş Alışveriş Çocuk olmak varmış” dedirten tasarımlarıyla Calvin Klein Kids Türkiye’de

Tarihler: 19 Kasım 2009 Perşembe ~ 30 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2009 ~ Kas 30, 2009
Çocuk olmak varmış” dedirten tasarımlarıyla Calvin Klein Kids Türkiye’de
Calvin Klein Kids’in 2009-2010 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun “şehir”li çizgileri çocuklar için renkli alternatifler sunuyor

Calvin Klein Türkiye, CK Jeans, CK Calvin Klein ve CK Accesories koleksiyonlarından sonra şimdi de CK Kids’i küçük moda takipçileriyle buluşturmaya başladı.

Calvin Klein Kids koleksiyonu bu sezon şehir hayatından esinlenerek oluşturulmuş. Kolej yıllarına göndermeler de yapan koleksiyon hem eğlenceli hem de günlük kullanıma uygun temalarla birleştirilmiş. Boya paletinden fışkırmış gibi görünen renkler, hafif ama sıcacık tutan kumaşlar, şeritler, ekoseler ve tabi Calvin Klein meşhur logolu tasarımları koleksiyonda göze çarpanlar arasında yer alıyor.

2009-2010 sonbahar-kış sezonunda yetişkinler için moda olan çizgiler CK Kids koleksiyonunda da karşımıza çıkıyor. 80’li yılların esintileri, özellikle küçük hanımlara yönelik tasarımlarda kendini hissettiriyor. Parlak kumaşlar, suni kürkler, angora elbiseler ve geniş paça jeanler ile bu kış sokaklar cıvıl cıvıl olacağa benziyor. Küçük beyler içinse özellikle kolejli çizgiler son derece çarpıcı: Şeritli süveterler, ekose gömlekler, kapüşonlu sweatshirtler ve anoraklar ile zevkli ve kullanışlı alternatifler oluşturulmuş.

0-14 yaş arasındaki çocuklarınız için iç giyim, dış giyim ve aksesuar ihtiyaçlarını bulabileceğiniz Calvin Klein Kids Koleksiyonu Harvey Nichols ve Calvin Klein mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT