Çocuklar Pepee Bebeklerine Kavuşuyor

Alışveriş Alışveriş Çocuklar Pepee Bebeklerine Kavuşuyor

Tarihler: 13 Ocak 2012 Cuma ~ 13 Mart 2012 Salı

Firma: Pepee

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2012 ~ Mar 13, 2012

Türkiye'nin İlk Milli Çizgi Film Kahramanı Pepee ve arkadaşlarının bebekleri çocuklarla buluşmaya hazır… Kısa sürede çocukların hatta çocuklar kadar büyüklerin de sevgilisi haline gelen Pepee, TRT Çocuk kanalında beğeniyle izleniyor. Maceradan maceraya koşan Pepee, kardeşi Bebee, arkadaşları Zulu ve Kaliş ile teyzesinin kızı Şila’nın bebekleri çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Pepee bebekleri çocuk sağlığı göz önünde bulundurularak birinci kalite nayleks ve velvua kumaşlardan üretiliyor ve tüm sağlık testlerine uygunluğu belgelendirilmiş olarak raflardaki yerini alıyor.

Pepee bebekleri Neco Toys güvencesi ile üretiliyor
Pepee çizgi film kahramanlarının oyuncakları kaliteli dünya markalarının da Türkiye lisansiyerliğini yapan ve Türk tüketicisi ile buluşturan Neco Toys kalite ve güvencesi ile üretiliyor. Avrupa Komisyonu Oyuncak Güvenliği Direktifine uygun olarak üretim yapan Neco Toys’un tüm ürünleri CE belgesi sahibi…

Pepee’nin bebeği 29.90, Şila 22,50, Bebee 19,90, Zulu 17,90 ve Kaliş ise 8,95 TL’den satışa sunuluyor. Pepee çizgi film kahramanlarının bebekleri www.dusyerisanalmagaza.com ve yanı sıra Türkiye genelindeki Loco Poco, Armağan Oyuncak, Toyzz Shop ve tüm seçkin oyuncak satış mağazalarında Pepee hayranlarını bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT