Collezione’den %70’e Varan İndirim

Alışveriş Alışveriş Collezione’den %70’e Varan İndirim

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Ağustos’ta Son Fırsat !!!
Collezione’den %70’e Varan İndirim

Collezione 1 Ağustos’tan itibaren %70’e varan indirim kampanyası ile hem keyifli hem hesaplı alışveriş fırsatları sunuyor.

İstanbul – Collezione’nin dinamik, trendy ve yaratıcı tasarımları ile beğeni toplayan yaz koleksiyonu 1–15 Ağustos 2009 tarihleri arasında %70’e varan indirim kampanyası ile sizleri bekliyor…

1 Ağustos’tan itibaren Türkiye çapındaki tüm Collezione mağazalarında geçerli olan kampanyada, koleksiyonun öne çıkan ürünlerinden;
Elbiseler 12.99 TL
T-shirtler 6,99 TL
Etekler 14,99 TL
Ayakkabılar 19,99 TL
Gömlekler 9,99 TL
Pantolonlar 14,99 TL
Atletler 4,99TL’den modaseverler ile buluşuyor…

Koleksiyon sarı, yeşil, fuşya, narçiçeği, turkuaz, krem, kahverengi, beyaz ve gri renkleriyle göz doldururken, son moda ürünler özgün ve şık olmak isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor.

Yazın son günleri yaşanırken, gardırobunuzun eksikliklerini tamamlayabileceğiniz kıyafetler, Collezione fırsatları eşliğinde daha cazip hale geliyor.

Üstelik sezonun modası olan renkli bileklikler, hacimli çantalar, şirin babetler, yüksek topuklu ayakkabılar, rengârenk fularlar, gösterişli saatler ile kombin yapabileceğiniz pek çok aksesuar alternatifini, dileğiniz bir Collezione mağazasından seçebilirsiniz.

Sonbahar’a mutlu girin, bu indirim fırsatını kaçırmayın. Size en yakın mağaza için www.collezione.com tıklayın. Collezione ile alışverişleriniz keyfe dönüşsün…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT