Columbia ile Güneşin Keyfini Doya Doya Çıkarın!

Alışveriş Alışveriş Columbia ile Güneşin Keyfini Doya Doya Çıkarın!

Tarihler: 14 Temmuz 2009 Salı ~ 14 Ağustos 2009 Cuma

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2009 ~ Ağu 14, 2009
Columbia ile Güneşin Keyfini Doya Doya Çıkarın!
Güneşin zararlı etkilerini daha fazla hissettiğimiz şu günlerde, UV ışınlarına karşı cildi koruyan Omni-Shade® teknolojisine sahip, bayan, erkek ve çocuk ürünleri ile Columbia, sağlıklı ve rahat bir yaz vaat ediyor.

Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia, UPF-Ultraviyolet Koruma Faktörü özelliğine sahip giysileriyle sezonda fark yaratıyor. Outdoor aktivitelerinde konfor sağlayan ürünler, 15 ve 50 arasında değişen UPF seviyesinde cilt koruması sağlıyor. Hava alabilen ve nem dengesini sağlayan özel kumaşlarla üretilen Columbia Omni-Shade® ürünleri, hem size hem de çocuğunuza büyük rahatlık sağlayacak.

Columbia çocukları sağlıklı bir yaz geçiriyor…
Çocuklar için yaz aylarının en büyük keyfi dışarıda oynamak. Çocuklar yaz aylarını rahat ve sağlıklı geçirebilsin diye Columbia, UPF–Ultraviyolet Koruma Faktörü özelliğine sahip ürünlerinde çocuklara da yer veriyor. Çocuğunuzu güneşin zararlı ışınlarından koruyan gömlek, ayrıca teri emme ve kolay kuruma özelliğiyle de ön plana çıkıyor. Beyaz, kiremit ve taş rengi bulunan gömlek, Columbia pantolon ile kombinlenebilir. Pantolonun bacak kısmında bulunan fermuarlar ise ürüne şort olma özelliği kazandırıyor.
Yaz ayı şapkasız geçmez. Güneşin acımasız ışınlarına karşı bir tane Columbia Omni-Shade® şapka edinmekte fayda var. Şapkaların beyaz, kiremit ve taş rengi bulunuyor.

Bayanlar için renkli ve neşeli Columbia ürünlerinden seçmeler…
Hem yazın moda renkleri, somon, siyah, beyaz ve yeşil ile göz dolduran, hem de güneşin zararlı ışınlarından cildinizi koruyan t-shirt ile yaz daha keyifli hale geliyor. Çabuk kuruyan bu t-shirt’ü outdoor aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.
T-shirt ile uyumlu şort, çiçek deseni ile yazın tüm neşesini yansıtıyor. Çabuk kuruyan esnek kumaşı ile ister kumsalda, ister denizde macera dolu bir yaz sizi bekliyor. Şortun mavi ve pembe renk alternatifleri de mevcut.
Yazın vazgeçilmez konforu terlikler de Columbia teknolojisi ile buluşuyor. Omni-Grip®** taban özelliğine sahip ürün, rahat bir yürüyüş sağlarken kıyafetleriniz ile uyum sağlayacak pembe, mavi, kahverengi ve siyah renkleri bulunuyor. Ayrıca tabanında yer alan pembe çiçek desenleri de üst bant ile uyum sergiliyor.

Teknoloji ve rahatlıktan vazgeçmeyen erkeklerin seçimi…
Balık tutmaya meraklı erkekler için tasarlanan gömlekler, maksimum güneş koruması sağlıyor. Gömleklerde, beyaz, taş rengi, haki, sarı ve su yeşili gibi birçok renk alternatifi mevcut.
Hafta içi giymek zorunda olduğunuz resmi kıyafetlerinizden kurtulup hafta sonunun tadını çıkarmak isterseniz Columbia bermuda şortlar imdadınıza koşacak. Bu sezonun vazgeçilmez deseni ekoseli bermuda şortun lacivert ve taş rengi mevcut.
Kıyafetlerde olduğu gibi şapkalarda da güneş korumalı ürünleri bulunan Columbia’nın şapka koleksiyonunda her zevke göre renk çeşitleri bulunuyor; beyaz, mavi, haki ve taş rengi…
Erkeklerin yaz şıklığını tamamlayan bir diğer ürün ise terlikler. Kaymayı önleyen tabanı ve özel tasarımı ile Columbia farkını ortaya koyan terliklerin, kahverenginin yanı sıra siyah rengi de bulunuyor.

Columbia Omni-Shade® ürünleri ile artık yaz aylarında ailece güneşten kaçmamıza gerek kalmadı…
Columbia Çocuk Pantolon: 69 TL / Columbia Çocuk Gömlek: 49 TL / Columbia Çocuk Şapka: 29 TL / Columbia Bayan T-shirt : 59 TL / Columbia Bayan Şort : 59 TL / Columbia Bayan Terlik : 59 TL / Columbia Erkek Gömlek: 79 TL / Columbia Erkek Bermuda: 64 TL / Columbia Erkek Şapka: 29TL / Columbia Erkek Terlik: 99 TL.
Omni-Shade®
Güneşin zararlı ışınlarına karşı gün boyu koruma sağlayan Columbia teknolojisi.
15 ile 50 arasında değişen UPF seviyesi sunarak güneşin zararlı ışınlarından korur.
Omni-Grip®
Engebeli kaldırımlarda uzun süreli kullanımda rahatlık sağlayan ve kaymayı önleyen teknoloji.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT