Creme De La Mer, Yenilenme, Dinlenme ve Nemlendirmeyi Birarada Sunar; The Mist!

Alışveriş Alışveriş Creme De La Mer, Yenilenme, Dinlenme ve Nemlendirmeyi Birarada Sunar; The Mist!

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2007 Pazartesi

Firma: Creme De La Mer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 20, 2007
CREME DE LA MER, YENİLENME, DİNLENME VE NEMLENDİRMEYİ BİR ARADA SUNAR; THE MİST!

Efsanevi krem Creme De La Mer, serinletici etkisi ile özellikle yaz aylarında cildinizin nemlenerek yenilenmesi için eşsiz bir alternatif sunuyor. Hava yolculukları, sigara içilen ortamlar, yoğun güneş ışığı gibi stres yaratan ortamlarda zarar gören ciltlerde mucizevi bir etki yaratan The Mist, erkeklerin ve kadınların ciltlerini yenileyerek, gözeneklerini sıkılaştıracak ve pürüzsüz bir cilde kavuşmalarını sağlayacak.

Özellikle etrafımızdaki kirletici maddeler veya ofislerdeki florasan aydınlatmalar gibi günlük etkenlere maruz kalan, traş sonrası gerilen ve hassasiyet kazanan ciltleri, yatıştırıcı özelliği sayesinde rahatlatan The Mist’in sprey formda olması kullanım kolaylığı ve ciltte ferahlık hissi sağlıyor. The Mist’in deniz ve bitkisel içerikleri, vitamin ve minerallerle zenginleştirilerek en kuru ciltleri bile rahatlatıyor. Kadınlar ve erkekler için rahatlatıcı etkisi olan The Mist, istenilen sıklıkta kullanılabiliyor. Güneş, rüzgar veya kirliliğe maruz kalınan, yolculuklarda veya cildi kurutan diğer durumlar için birebir olan The Mist, ergonomik yapısıyla yanınızda taşıyacağınız şık bir ürün olma özelliğine de sahip.

The Mist’in içeriğinde bulunan canlı iç mıknatıs, optimum güç sağlamak için ürünün bileşimindeki maddeleri harekete geçiren bir yapıya sahip. Bu madde cildin enerji düzeyini artıran, ölü ve kuru deriyi ortadan kaldıran ve yenileyen negatif-iyon-zengini bir ortam oluşturuyor. Bu sayede kuruyan bölgeleri rahatlatıp cilt yüzeyindeki gerilimi azaltıyor.

Satış Fiyatı; The Mist, 125 ML, Önerilen Perakende Satış Fiyatı:140,00 YTL
Satış Noktaları;
La Mer Asağıda belirtilen noktalarda satılmaktadır;
Beymen Akmerkez/İstanbul – Beymen
Nişantaşı/İstanbul – Beymen
Kavaklıdere/Ankara
Harvey Nichols/İstanbul
Boyner Suadiye/İstanbul

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT