Crunch`tan Yeni Lezzet Patlaması

Alışveriş Alışveriş Crunch`tan Yeni Lezzet Patlaması

Tarihler: 06 Kasım 2009 Cuma ~ 06 Aralık 2009 Pazar

Firma: Crunch

Telefon: 0216 474 00 04

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2009 ~ Ara 6, 2009
Nestlé CRUNCH’ın karizması hindistancevizinin egzotik tadıyla buluştu…
Türkiye’de 100. yılını kutlayan çikolata uzmanı Nestlé; dinamik, eğlenceli ve yepyeni bir tatla çikolata severlerin yeni tutkusu olmaya hazırlanıyor. Nestle’nin genç markası CRUNCH’ın karizması, hindistancevizinin egzotizmi ile birleşerek CRUNCH Hindistancevizi’ni yarattı.
Nestlé dünyasında bir ilk olan CRUNCH Hindistancevizi; Nestle’nin tüm dünyadaki güçlü AR-GE yapısının bir parçası olan Türkiye’deki ekibin tüketici tercihleri doğrultusunda geliştirdiği bir ürün. Doğal hindistancevizi parçaları, eşsiz Nestlé çikolatası, CRUNCH patlakları, çıtır gofret katları ve enfes hindistancevizi kremasının muhteşem uyumu ile ortaya çıkan CRUNCH Hindistancevizi çikolata severlerin hayatına hareket katacak. ‘Patlat bir Crunch, hayatına hareket kat” sloganıyla akıllara yer eden CRUNCH, yeni reklam kampanyasıyla da ses getirecek. Gençleri patlatmaya tam gaz davet eden CRUNCH’ın yeni reklam filminin yönetmeni Metin Arolat. Birebir klip formatında çekilen reklam filminde, dünyanın farklı köşelerinden 3 güzel dans ediyor. Hem göze, hem kulağa hitap eden filmde tüm yaz gençleri coşturan, ‘Pitbull-Calle Ocho’nun “You know I want cha” adlı parçasını CRUNCH Hindistancevizi’ne özel olarak hazırlanmış sözleri ile dinleyeceksiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT