Danimarka Kraliyet Ailesinin Gençlik İksiri: Evelle

Alışveriş Alışveriş Danimarka Kraliyet Ailesinin Gençlik İksiri: Evelle

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 11 Haziran 2007 Pazartesi

Firma: Evelle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 11, 2007
DANİMARKA KRALİYET AİLESİNİN GENÇLİK İKSİRİ: EVELLE!

Amalienborg Sarayında yaşayan Danimarka kraliyet ailesinin gençlik iksiri olarak bilinen cildi içten besleyen EVELLE Tablet’i Türkiye’ye getiren Pharma Nord şimdi de cildi dışarıdan beslemek için ulu çamların yaşam sırrı EVELLE Krem’ i Türk kadınının ayağına getirdi.

Genç kalmak için doğadaki her mucizede bir çözüm arayan insanlık, çam ağacından çok eski zamanlardan bu yana çeşitli ilaçlar, merhemler yapmış. Çam kabuğu üzerine yapılan bilimsel çalışma sonuçları, çam kabuğu ekstresinin; hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerine karşı koruduğunu, C ve E vitaminin etkin kullanımını sağladığını ve kan dolaşımını geliştirdiğini kanıtlıyor.

Bilim adamları yaptıkları klinik çalışmalarda “evelle tabletin” etkisinin “evelle krem” ile beraber kullanıldığında daha fazla olduğunu keşfettiler. Çünkü evelle’in içeriğinde bulunan çam kabuğu ekstresinin etkisiyle cilt, hem içerden hem dışardan beslenerek, kendisini güneş lekesi oluşumu ile yaşlanma ve kırışıklık etkilerine karşı korumaktadır. Piknogenol, acelora ekstresi, jojoba yağı ve macadamia yağının doğal karışımlarıyla, bu ürün, evelle güzellik programının bir parçası olarak ve evelle tabletlerin etkisini arttırmak için üretilmiştir. Bu nedenle birlikte kullanımı daha fazla etki göstermektedir.

EVELLE zamanı geri çevirmez ama her yaşta güzel kalmanız için cilt yaşlanmasının etkilerini gözle görülür biçimde azaltır. Şimdi, her yaşta genç ve güzel kalmak için Evelle Krem’i keşfetme zamanı....

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT