Deco`dan `Bir Ürün Alana İkincisi Hediye` Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Deco`dan `Bir Ürün Alana İkincisi Hediye` Kampanyası

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Deco Halı

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
DECO’DAN “BİR ÜRÜN ALANA İKİNCİSİ HEDİYE” KAMPANYASI
Zengin renk ve desen seçenekleriyle evlere dinamizm getiren Deco, yaz sezonuna özel ‘Bir Halı Alana İkincisi Hediye Kampanyası’ ile mekanları renklendirmeye devam ediyor.

Evin her köşesinde ferahlık, tazelik ve canlılık yaşatan Deco; güneşi kıskandıran rengarenk ve çarpıcı desenlerini bir arada sunuyor.
Farklı zevkleri düşünerek tasarladığı özel fırsat serisinden “Bir Halı Alana İkincisi Deco’dan Hediye” Kampanyası ile tüketicinin yüzünü güldürüyor.

Deco, tüm ürünler için yaz kampanyasında, World Card’a özel peşin fiyatına vade farksız 20 taksit imkanı sunuyor. Deco’nun evlerini renklendirmek isteyenler için sunduğu ertelemeli bir diğer ödeme avantajı ise yine World Card’a özel vade farksız 3 ay taksit ertelemeli 12 taksit fırsatını kapsıyor.

Yaza merhaba derken canlı, şık ve farklı tasarımları cazip ödeme avantajlarını bir arada yaşamak isteyenler için, Deco halı, aksesuar ve aydınlatma ürünleri ile Türkiye çapında 1000’a yakın İstikbal mağazasında satışa sunuyor...
www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT