Deco Fırsatları ile Herşeyi Değiştirin Evinizi Güzelleştirin

Alışveriş Alışveriş Deco Fırsatları ile Herşeyi Değiştirin Evinizi Güzelleştirin

Tarihler: 02 Nisan 2007 Pazartesi ~ 05 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Deco Halı

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 2, 2007 ~ Nis 5, 2007
Deco Fırsatları ile Herşeyi Değiştirin Evinizi Güzelleştirin

Yaşanılan ortamlara renk ve şıklık katan Deco, bahara damgasını vuran bol taksitli değiştirme kampanyasında, Eski Halı ve Aksesuarları getirenlere 140 Ytl’ye varan indirimleri 18 taksit imkanı ile müjdeleliyor ve kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Evin her köşesinde ferahlık, tazelik ve canlılık yaşatan Deco; güneşi kıskandıran rengarenk ve çarpıcı desenlerini yansıttığı aksesesuar, aydınlatma ve halı ürünlerini cazip ödeme avantajları ve indirimleri baharın ilk ayları için müjdeliyor. Halıdan rengarenk battaniyelere, aksesuar setlerinden aynalara, kırlentlerden aydınlatma ürünlerine, mumlardan banyo setlerine, avizelerden tablolara kadar yüzlerce ürünü zengin renk ve desen seçenekleriyle büyük ödeme avantajı ile sunan Deco, evin her köşesine ilkbaharın dinamizmini getiriyor.

Deco, kaçırılmayacak değiştirme kampanyasında eski halı ve aksesuarlarınızı evlerinizden alıyor ve birbirinden şık yeni Deco’ları birbirinden cazip indirimlerle evinize teslim ediyor. Her eve uyum sağlayan capcanlı tasarımlar yaratan Deco, değiştirme kampanyasının yanında 1 Mart 2007- 30 Nisan 2007 tarihleri arasında geçerli olan yeni kampanyasında, Bonus Card sahiplerine peşin fiyatına vade farksız 18 taksitte ödeme olaylığı da sağlıyor.

Birbirinden şık ve kaliteli ürünler ile evlerini kaçırılmayacak fırsatlar ile güzelleştirmek isteyenler için Deco, Türkiye’nin her köşesine yayılmış 1000’e yakın İstikbal bayilesinde sizleri bekliyor.

www.decohali.com
Ayrıntılı bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT