Dengeli Beslenmenin Ödülü: Carte D`or Light

Alışveriş Alışveriş Dengeli Beslenmenin Ödülü: Carte D`or Light

Tarihler: 26 Mayıs 2008 Pazartesi ~ 30 Mayıs 2008 Cuma

Firma: Carte d’Or Light

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2008 ~ May 30, 2008
DENGELİ BESLENMENİN ÖDÜLÜ: CARTE D’OR LIGHT
Yaz tatili öncesi fazla kilolarından kurtulmak isteyenler de dondurma yiyebilecek. Algida dengeli beslenmenin yanı sıra damak tatlarından da vazgeçmek istemeyenlere 2 özel seçenek sunuyor: Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup. Yeni ürünler, kilolarını kontrol altında tutanlara ve diyabet hastalarına, keyifli ve sağlıklı bir yazı müjdeliyor.

Her yaşa, her damağa hitap eden geniş ürün yelpazesiyle birbirinden lezzetli dondurmaları bünyesinde barındıran Algida, Carte d’Or Light çeşitleriyle yazın müjdecisi oluyor. Aynı zamanda diyabetik beslenmeye de uygun olan Carte d’Or Light ve Carte d’Or Light Cup, evde ve sokakta tüketilebilecek ambalaj alternatifleri sunuyor.

Carte d’Or Light Cup Carte d’Or Light Cup, sokakta dondurma yeme keyfini, vanilya ve çikolatanın muhteşem birlikteliğiyle sunuyor. Enerjisi %40 azaltılmış Carte d’Or Light Cup, 100 mililitrelik kaplarda keyif ve sağlığı bir araya getiriyor. Light Cup, diyabet hastaları tarafından da tüketilebiliyor.

Carte d’Or Light Vanilyalı, çikolatalı ve çilekli dondurmayı, çikolata parçalarıyla birlikte tek pakette buluşturan Carte d’Or Light, standart Carte d’Or çeşitlerine oranla %50 daha az kalorili. Şeker ve sakaroz içermeyen Carte d’Or Light, diyabet sorunu olan dondurma tutkunları için de benzersiz bir alternatif.

Sağlıklı beslenmenin eğlenceli yanı Algida!
Damaklara olduğu kadar duygulara da hitap eden bir ürün yelpazesine sahip Algida, dondurma yemenin insana mutluluk verdiğini bilimsel olarak kanıtlayan ilk şirkettir. Algida, Londra Psikiyatri Enstitüsü’nde 2005 yılında yürüttüğü bir çalışmayla dondurma yemenin beynin keyif bölgelerini harekete geçirerek, insanları mutlu ettiğini ispatlamıştır.
500 Avrupalı Beslenme Uzmanı arasında yapılan güncel bir araştırmada ise, uzmanların %70’i şunu söylemiştir: “İnsanların dengeli bir diyeti sürdürememelerinin önemli nedenlerinden biri; dondurma gibi keyifli gıdaları diyetlerinin dışında tutma çabalarıdır.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT