Denizin Hazineleri ile Cildinizi Şımartın!

Alışveriş Alışveriş Denizin Hazineleri ile Cildinizi Şımartın!

Tarihler: 24 Mart 2008 Pazartesi ~ 25 Mart 2008 Salı

Firma: Orgavital

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2008 ~ Mar 25, 2008
Yüz ve boyundaki kırışıklıkları yok saymak mümkün değil, doğanın kaçınılmaz kanunu... Ancak günün getirdiği bu belirtileri, doğadaki mucizelerle ortadan kaldırabilirsiniz.
DENİZİN HAZİNELERİ İLE CİLDİNİZİ ŞIMARTIN !
Hayvar özleri, deniz çimi proteinleri, yosun özleri ve AHA-meyve-asitleri ile farklı bir bakım duygusu sunan Orgavital Gündüz Kremi, anında etki etmesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İçerdiği etkin made kompleksi ile özellikle orta yaş cildin gereksinimlerine göre hazırlanmış bu özel formül, günün getirdiği kırışıkları yok etmek için denizin hazinelerini sunuyor.

Temizlenmiş yüz boyun ve dekolteye hafifçe masaj yapılarak sürülen, sorunlu bölgelere parmak uçlarının hafif darbeleri ile yedirilen Orgavital Havyar Özlü Gündüz Kremi, cildi nemlendirerek yüzdeki kırışıkları ve cildin yorgun bölgelerini belirgin şekilde düzelmesini sağlıyor.

Kremin en büyük özelliği ise etkisini derhal gösteriyor olması. Yüzdeki ufak kırışıklıkları ve cildin yorgun bölümlerini belirgin şekilde düzelten Orgavital Gündüz Kremi, cildin taze, duru ve pürüzsüz bir hal almasını sağlıyor.
Eczanelerde bulabileceğiniz 50 ml. Orgavital Havyar Özlü Gündüz Kremi’nin satış fiyatı 210 YTL.

Aktif İçeriği
Havyar özü: Kesintisiz bir biyokimyasal etkileşim yardımıyla cildin doğal nemini sürekli olarak yeniler.
AHA meyve asitleri: Kırışıklıkları giderir ve cildinize büyüleyici pürüssüz pembemsi doğal sağlıklı bir görünüm kazandırır. Cilt cilt altı dokuda hücre yenilenmesini artırır, cilt yüzeyinin doğal nemini dengeler ve koruyucu asit tabaka kaybını önler.
Deniz otları: İçerdiği proteinler sayesinde kolajen sentezini uyarır, cilde ekstra sıkılık ve elastikiyet sağlar.
Doğal yosun özleri: Cildin doğal nem dengesini sağlar, gerektiği anda gerektiği kadar nemlenmesini garanti eder. Yaşlanma etkileri ve ultraviole ışınlarının meydana getirdiği hasara bağlı oluşacak tehlikeleri önler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT