Deposite Çocuk Kulubü Kapılarını Minik Ziyaretçilerine Açtı

Alışveriş Alışveriş Deposite Çocuk Kulubü Kapılarını Minik Ziyaretçilerine Açtı

Tarihler: 21 Mayıs 2010 Cuma ~ 21 Haziran 2010 Pazartesi

Firma: Deposite Outlet Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2010 ~ Haz 21, 2010

DEPOSİTE ÇOCUK KULÜBÜ KAPILARINI MİNİK ZİYARETÇİLERİNE AÇTI

Çocukların sosyal hayatlarını renklendirmek ve onları sanatla tanıştırmak amacını güden Deposite Outlet Merkezi, bir alışveriş merkezi içerisinde yer alan Türkiye’nin ilk yerleşik çocuk kulübü, Deposite Çocuk Kulübü’nü açtı.

Türkiye’de bir ilk olarak, çocuklar için oluşturulan 200m2’lik eşsiz bir yaşam alanı olma özelliği taşıyan Deposite Çocuk Kulübü, minik ziyaretçileri için kapılarını açtı.

Ritm, drama, gitar, ud, bale, folklor gibi dallarda, alanında uzman sanatçılar tarafından verilen kurslarla 5-16 yaş arasındaki isteyen tüm çocuklar sanat ile eğleniyor.

Çocuklar için oluşturulan bu özel mekanda ziyaretçilerine merhaba diyen Deposite Çocuk Kulübü’nün açılışı Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Ercivelek ve Başakşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Lütfi Tama’nın katılımıyla gerçekleşti. Deposite Outlet Merkezi olarak, eğitime, sanata, spora ve kültüre destek vermeye devam edeceklerini belirten Ercivelek, Deposite Çocuk Kulübü`nün, çocuklarının neşesinden mutluluk duyan annelere bir hediyesi olduğunu dile getirdi. Çocuk kulübü ile ilgili olarak işbirliği yaptıkları Yerleşik Kukla ve Karagöz Tiyatrosu Balakin`e katkılarından dolayı çok teşekkür eden Ercivelek, pek yakında sanatseverler için de Deposite Sanat Merkezi`nin hizmete sunulacağının müjdesini verdi.

Bu keyifli açılış, Zaman gazetesi fotoğraf editörü Selahattin Sevi süpervizörlüğünde, foto muhabiri Selman Eştürkler’in fotoğraf karelerine taşınan “İki Kale Arası Kurulan Hayatlar” fotoğraf sergisi eşliğinde, Edirne’den gelen roman çocukların gösterileri ile daha da keyiflendi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT