Derimod’da, Topuklar Yükseliyor, Gözler Ayaklara Çevriliyor!

Alışveriş Alışveriş Derimod’da, Topuklar Yükseliyor, Gözler Ayaklara Çevriliyor!

Tarihler: 20 Haziran 2011 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

Derimod yeni koleksiyonunda yüksek topuktan taviz vermeyen bayanlar için platform stillettolar, bantlı modeller ve dolgu topuklar ile farklı alternatifler yaratıyor.

Hem rahat hem şık ayakkabı severler için yepyeni tasarımlarla bu yaza damgasını vuracak yüksek topuklar farklı kıyafet seçenekleriyle gece ve gündüz tüm dikkatleri ayaklara çekecek. Derimod’da tüm ürünlerde başlayan yüzde 50 indirim kampanyasıyla topuklar yükselirken bütçeler düşecek...

Derimod’un yeni sezon ayakkabı koleksiyonunda topuklar her zamankinden daha çarpıcı... Tahta, hasır ve mantar topuklu modeller, Derimod koleksiyonundaki hakimiyetini açıkca hissettiriyor. Günümüzün modası fransız dantel motiflerini topuklara taşıyan Derimod, ayakkabılarda yarattığı romantik ve sanatsal dokunuşlarla topukları yalnızca ‘tıkırtıları’ ile değil ‘tasarımları’ ile de etkileyici kılıyor.

Sofistike ve Feminen Adımlar

Yaz aylarında özellikle çalışan kadınların favorisi olan burnu açık platform ve dolgu topuklu modeller, sofistike adımları ile dikkat çekmek isteyen stil sahibi bayanların favorileri arasında... Üst tasarımları yıldız ve üçgen gibi geometrik desenler ile hareketlendirilen modeller yaz aylarında ayakların hava almasına da imkan sağlayarak şık birer alternatif oluşturuyor. Canlı renkleriyle de ayrı bir enerji veren yüksek topuklu ayakkabılar, yaz boyunca birbirinden farklı modeller ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Her hafta yeni bir koleksiyon ile sezon boyunca espadrillerden sabolara, platform stillettolardan bantlı modellere, dolgu topuklardan babetlere kadar bin farklı model ayakkabı tasarımını vitrinlerine taşıyacak olan Derimod, yüzde 50 indirim fırsatı ve uygun ödeme seçenekleri ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT