Dil Öğrenmek Artık Çocuk Oyuncağı

Alışveriş Alışveriş Dil Öğrenmek Artık Çocuk Oyuncağı

Tarihler: 14 Aralık 2009 Pazartesi ~ 14 Ocak 2010 Perşembe

Firma: EasyGo Education

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2009 ~ Oca 14, 2010

Büyük, küçük herkese, akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğreten EasyGo Education, özel olarak yarattığı kutu oyunu “What is this?” ile Türkiye’de bir ilke imza atıyor… Farklı, farklı olduğu kadar da faydalı ve eğlenceli bu özel oyun, hem www.oynayarakogren.com sitesi üzerinden online, hem de özel kitapevlerinde satışa sunuluyor.

İngilizce eğitimi konusunda benimsediği farklı, yenilikçi bakış açısı ve uyguladığı özel metotlar ile eğitim veren EasyGo Education, Türkiye’de bir ilke imza atarak, “What is this?” adında, oynarken, İngilizceyi de öğreten özel bir kutu oyunu yarattı. Bu özel projenin tohumlarını yurtdışındaki eğitim sistemlerini, kendi özel metotlarıyla birleştirerek eken EasyGo Education, oyun sayesinde çocukların artık daha sosyal olacağını, eğlenirken bir yanda da İngilizcenin temellerini atmalarını hedefliyor.

Çocuklara ezber yerine sosyal aktivitelerle dil öğreten “What is this?” kutu oyunu, modern dünyanın hayattan uzaklaştırdığı çocukları sosyalleştirmeyi amaçlıyor.

7 – 18 yaş grubu çocuk ve gençler için tasarlanan oyunun amacı öncelikle İngilizceyi eğlendirerek öğretmek ve eğlendirirken yabancı dilde en büyük sorun olan kelime ezberlemeye bir çare olmak. “What is this?” oyunu yurtdışında bir eğitim politikası olarak benimsenen, çocuklara ezber yerine sosyal aktivitelerle öğretme hedefiyle hazırlandı. Çocuklar ve gençler bu oyun ile sosyal bir ortamda (minimum 4, maksimum 8 kişi), eğlenerek genel İngilizcedeki en önemli 1200 kelimeyi rahatlıkla öğrenebilecekler. Bu sayede aileler çocuklarına kelime ezberle yerine hadi oyun oynayın diyebilecekler!

Kategorilere ayrılan kartlar oyun boardunun üzerine yerleştiriliyor. Oyuna başlamak için kum saati ters çevrilir ve vücut hareketleri, mimikler ve tariflerle anlatıcı seçtiği kelimeyi tarif etmeye başlar. Örnek; - kategori giyecekler, soğuk havalarda giyilir. – Kazak, mont? – Değil, kolu yoktur, genelde okul formalarında olur. – Hırka? – Benzer… hani onun kolu olmayanı. – Süveter? – Evet, peki İngilizcesi? Bu noktada karşı taraf İngilizcesini söyleyerek oyun alanındaki İngilizce sweater kartını da bulmalıdır. Böylelikle puan kazanarak ilerler ve sıra karşı tarafa geçer.

Çocuklar ve gençler eğlenerek genel İngilizcedeki en önemli 1200 kelimeyi rahatlıkla öğrenebilecekler. Bu sayede aileler çocuklarına “kelime ezberle” yerine “hadi oyun oynayın” diyebilecekler!

Eğlendirdiği kadar faydalı bir oyun için “What is this?”e, özel kurulan www.oynayarakogren.com adresli web sitesi üzerinden online satışla ya da özel kitap evlerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT