Divan’ın Birbirinden Şık Yılbaşı Sepetlerini Görmeden Hediyenize Karar Vermeyin!

Alışveriş Alışveriş Divan’ın Birbirinden Şık Yılbaşı Sepetlerini Görmeden Hediyenize Karar Vermeyin!

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Divan Pastaneleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yarım asrı aşkın bir süredir lüks çikolata ve butik pastane konseptinin Türkiye’deki lideri olan Divan Pastaneleri, yılbaşı için müşterilerine birbirinden seçkin hediyeler içeren 12 farklı yılbaşı sepeti ve set alternatifi sunuyor. Divan Pastaneleri’nden alacağınız, içeriği özenle seçilerek hazırlanmış zarif yılbaşı sepet ve setleri; aile dostlarınıza ve arkadaşlarınıza verebileceğiniz şık birer hediye olacaktır. Çeşitli alternatiflerden oluşan sepet ve setlerin fiyatları 95 TL ile 575 TL arasında değişiyor.

Bu yılbaşında dostlarınıza Divan Pastaneleri’nin özenle hazırladığı birbirinden şık yılbaşı sepetlerinden veya hediye setlerinden hediye edebilirsiniz. 12 farklı alternatifle hazırlanan sepet ve setlerin içinde Divan’ın muhteşem çikolata, lokum, arduaz, draje ve pralinlerinin yanı sıra; Smirnoff Votka, Chivas Regal Viski, Lamberti Bianco Di Custoza Şarap, işlemeli şarap kadehleri, deri kılıflı termos, viski karafı, tavla, deri ajanda ve yılbaşı süsleri gibi çeşitli farklı hediyeler de bulunuyor. Yılbaşına yaklaştığımız bu günlerde Divan Pastaneleri’ni mutlaka ziyaret edin. Birbirinden şık yılbaşı sepetlerinin içindeki hediyeler sizin de gönlünüzü çalabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT