Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, EST 1923 Farkıyla Cildinize Sağlık Katıyor!

Alışveriş Alışveriş Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, EST 1923 Farkıyla Cildinize Sağlık Katıyor!

Tarihler: 09 Aralık 2010 Perşembe ~ 09 Ocak 2011 Pazar

Firma: EST

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2010 ~ Oca 9, 2011

İnsanoğluyla tanışıklığı milattan önceye dayanan ve binlerce yıldır yaşama sağlık katan zeytinyağı, EST 1923’ün doğal yaratıcılığı ile harmanlanarak cildinize özel bir temizlik ve bakım sunuyor.

1923’ten beri Türkiye’nin en saygın kuruluşlarından biri olarak hizmet veren, köklü kolonya üreticisi Eyüp Sabri Tuncer, doğal yaratıcılık konsepti ile oluşturduğu EST 1923 marka çatısı altında doğanın sunduğu en değerli armağan olan zeytinyağını, doğal zeytinyağlı sıvı sabuna dönüştürerek her daim bakımlı, genç, sağlıklı kalmanızı sağlıyor.

Uluslararası akredite laboratuvarlarca dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilerek onaylanmış, paraben içermeyen özenle geliştirilmiş formülü ile EST 1923 Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun, cildin doğal dengesini koruyarak her türlü cilt tipi için uygun bir kullanım sunuyor.

Her geçen gün yenilenen ileri üretim teknolojisi, donanımlı uzman kadrosu ile geliştirilmiş doğal ve organik içerikli ürünler sunan EST 1923 markası, ürünlerinin doğallığı, sağlığı ön planda tutan geliştirme süreçlerinin yanı sıra tasarım, üretim, ambalaj ve sunum kalitesiyle de fark yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT