Doritos Baharatlı Peynir Cipsiyle Eğlenceyi Sen Başlat

Alışveriş Alışveriş Doritos Baharatlı Peynir Cipsiyle Eğlenceyi Sen Başlat

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 26 Nisan 2007 Perşembe

Firma: Doritos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 26, 2007

DORİTOS BAHARATLI PEYNİR CİPSİYLE EĞLENCEYİ SEN BAŞLAT

Veee… Doritos, yeni cipsi “Baharatlı Peynir”i üretti… Her zaman anı yakalayan gençlerin ve eğlencenin yanında olan Doritos, bu cipsi üretirken eğlence ve lezzeti bir araya getirmeyi başardı. “Eğlenceyi Başlat” konseptiyle genç ve eğlenceli bir kitleyle buluşmayı hedefleyen Doritos, yeni kampanyasında o dayanılmaz mısır cipsini tüketmenin ta kendisini başlı başına bir eğlence haline getiriyor.

Üstelik “Baharatlı Peynir”in keyfini çıkarırken, gençlerin internet sitesi www.tytz.com üzerinden eğlencenin, partilerin tam içinde yer almak mümkün. Doritos’un yeni Play Konseptiyle hayatınızdaki her şey daha eğlenceli : “Bekleme Eğlenceyi Başlat”, “Kendin Başlat”, “Doritos ‘Baharatlı Peynir’li mısır cipsiyle başlat…”, “Güzel anlarını ileri sar, geri sar; istersen anı yaşa…”, “Her zaman www.tytz.com’a katıl, partisiz eğlencesiz, arkadaşsız kalma.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT