Dünyaca Ünlü Doughnut Markası Krispy Kreme Türkiye’deki İlk Mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’nde Açıyor

Alışveriş Alışveriş Dünyaca Ünlü Doughnut Markası Krispy Kreme Türkiye’deki İlk Mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’nde Açıyor

Tarihler: 12 Ağustos 2009 Çarşamba ~ 12 Eylül 2009 Cumartesi

Firma: Krispy Kreme

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2009 ~ Eyl 12, 2009
Dünyaca Ünlü Doughnut Markası Krispy Kreme Türkiye’deki İlk Mağazasını İstanbul Bağdat Caddesi’nde Açıyor
1937 yılında Amerika’da doğan ve tüm dünyada tam 72 yıldır orijinal doughnut lezzetiyle fark yaratan Krispy Kreme, Türkiye’deki ilk mağazasını 24 Ağustos’ta İstanbul’da açıyor. Krispy Kreme Doughnuts, “Şimdi Sıcak” yazılı kırmızı ışıklarıyla şimdi Bağdat Caddesi’ni aydınlatacak.

Krispy Kreme bütün dünyada doughnut’a getirdiği kalite ve lezzet standartlarıyla farklılaşıyor. 70 yıldır değişmeyen ve sır olarak saklanan özel “Original Glazed®” lezzetinin tarifi, nesilden nesile aktarılıyor. Bu özel lezzet şimdi Türkiye’de, Türk tüketicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Krispy Kreme’de “Şimdi Sıcak” Zamanı
Krispy Kreme misafirlerini, mağazada bugüne kadar hiç karşılaşmadıkları hoş bir lezzet gösterisi bekliyor olacak. Krispy Kreme’in bir saat içinde tam 250 düzine üretim yapabilen özel makineleri sayesinde doughnut’ların nasıl yapıldığını her aşamasıyla görme şansına sahip olacak misafirler, mağaza içinde bulunan makinelerde adım adım doughnut’ların nasıl hazırlandığını izlerken tam bir lezzet yolculuğuna çıkmış olacaklar. Bu lezzet yolculuğunun sonunda yanan “Şimdi Sıcak” ışığı ile de Original Glazed®’lerin servise hazır olduğunu anlayacaklar. Krispy Kreme’in yanan kırmızı ışıkları sadece mağazayı değil, bütün Bağdat Caddesi’ni aydınlatacak.

Krispy Kreme’in tüm dünyada bilinen, özel ve yıllardır değişmeyen tarifi ‘Original Glazed®’in yanı sıra tarçınlı, çikolatalı, çilekli, elmalı, limonlu ve birbirinden lezzetli diğer doughnut çeşitleri mağazada sizleri bekliyor olacak. Krispy Kreme misafirleri doughnut’ların yanı sıra Krispy Kreme’in özel karışım kahvelerini, meyve sularını ve soğuk içeceklerini de tatma olanağını yakalayacaklar.

Keyifli Bir Buluşma Noktası
İstanbul Bağdat Caddesi’nde açılacak olan Krispy Kreme; konumu, sıcak ortamı ve birbirinden lezzetli doughnut’larıyla aileleri ve arkadaşları bir araya getiren keyifli bir buluşma noktası olacak. Krispy Kreme misafirleri, hem mağazada hem de mağaza dışındaki oturma alanlarında bu lezzetleri tadarken, keyifli vakit geçirebilecekler. Krispy Kreme’in farkını anlamak, doughnut’ların dünyaca ünlü lezzeti ile tanışmak için sizi Bağdat Caddesi’nde 24 Ağustos tarihinde açılacak olan mağazamıza bekliyoruz.

Kripsy Kreme Bağdat Caddesi mağazası hafta içi 07.00-23.00, haftasonları ise 07.00-24.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT